Kezdőlap Régió Gasztronómia

Gasztronómia

6. hét Bistro Mokambo
Étterem és Rendezvényház
2014. február 3. – február 7.

Hétfő
1. Pikáns lencseleves
2. Zellerkrém leves
A. Búboshús zöldséges rizzsel,kínaikel salátával
B. Csirkemell rizottó,sajt
C. Kelkáposzta főzelék pulykapörkölttel
Kedd
1. Májgaluskaleves
2. Magyaros burgonyaleves
A. Töltött káposzta, tejföl
B. Csirkepaprikás galuskával
C. Sárgaborsó főzelék lecsós karajszeletekkel
Szerda
1. Marhahús leves
2. Brokkolikrém leves
A..Rántott csirkecomb petrezselymes burgonyával, saláta
B. Rakott zöldbab sajttal csőben sütve
C. Gombásszelet tésztával
Csütörtök
1. Zöldségleves
2. Gombaleves
A. Marhapörkölt galuskával, saláta
B. Csikóstokány tésztával
C. Lecsós máj petrezselymes burgonyával
Péntek
1. Alföldi gulyásleves
A. Tepsis csusza pörccel
B. Burgonyás kocka
C. Bolognai spagetti,sajt

Menü: 850.-ft Kis adag: 650.-ft
előfizetésként:850,-Ft helyett 800.-Ft, 650.-Ft helyett 600.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető:Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930
www.bistromokambo.hu