Kezdőlap Események Szerdán nyílik az Agromash Expo Budapesten

Szerdán nyílik az Agromash Expo Budapesten

Budapest, 2016. január 27., szerda (MTI) – Szerdán nyílik az Agromash Expo és Agrárgépshow, az ágazat egyik jelentős nemzetközi kiállítása; a négynapos vásárt Budapesten a Hungexpo területén 18 ország 350 kiállítójának részvételével rendezik meg – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel.

A nemzetközi szinten is elismert szakkiállításon a gazdák és a gyártók megismerhetik a mezőgépipar csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar mezőgépgyártás új fejlesztéseit, és a mezőgazdasági gépellátás lehetőségeit.
Újdonság a kiállítás tematikájában, hogy „Gazda Fórum” színesíti az expót tanácsadással, konferenciaprogramokkal és szekcióülésekkel. A szakmai programok témái főként a képzést, a kutatást, a fejlesztést, a támogatásokat és az agrárium aktuális kérdéseit érintik.
A 22 szakmai konferencia keretében a résztvevők egyebek mellett olyan aktuális kérdésekre kaphatnak választ, hogy milyen új szabályok vonatkoznak a növényvédelemre, mit jelent Magyarországon a GMO-mentesség, miről szól a tanyafejlesztési program.
Ezúttal is az agrár-szakkiállításokkal egy időben rendezik meg a Magyar Kert és a Szőlészet-Pincészet szakkiállításokat.
A szakmai rendezvényekre a regisztrációs felület és a programok részletei az agrarmarketing.itthon.hu/agromashexpo honlapon érhetőek el.

MTI 2016. január 27., szerda

(Kép forrása: Internet)