Kezdőlap Események ÚJ KRIMISOROZAT A COOL-ON

ÚJ KRIMISOROZAT A COOL-ON

ROSEWOOD: Morris Chestnut as Beaumont Rosewood, Jr. and Jaina Lee Ortiz as Detective Villa in the "Pilot" series premiere episode of ROSEWOOD airing Wednesday, Sept. 23 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2015 Fox Broadcasting Co. Cr: Jeff Daly/FOX.

MA ESTE ÉRKEZIK A ROSEWOOD

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak mától a nézők, ugyanis 19.15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja.

A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, az ország legnézettebb kábelcsatornáján debütált például óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

A főszereplő Morris Chestnut-tal és a készítőkkel itt olvasható hosszabb interjú az rtl.hu-n: http://rtl.hu/rtlklub/sorozatklub/rosewood-magabiztos-de-nem-arcatlan

A Rosewood promója pedig itt érhető el: http://rtl.hu/rtlklub/sorozatklub/rosewood-uj-krimisorozat-februar-22-tol-a-cool-on