Kezdőlap Események Élen jár a kecskeméti asztaltenisz

Élen jár a kecskeméti asztaltenisz

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi asztalitenisz csapata 2016. 04. 02-án a Debreceni Asztalitenisz Baráti Egyesület csapatával mérkőzött meg.

A párosok 1-1 eredményt hoztak, majd az első körben a Spari játékosai megnyerték mérkőzéseiket és az állás 5/1 a kecskeméti csapat javára. A második egyéni körben mindenki megnyerte a mérkőzését és az eredmény 9/1 a Sparinak.

Hornyák Tibor helyén Gyarmati Zsolt folytatta a mérkőzéseket a továbbiakban. Szabó Dániel feltette az i-re a pontot, megnyerte a 10. győzelmünket és a mérkőzés eldőlt, 10 / 2 Spartacus javára.

Végeredmény 11/7 a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér-Kesi csapatának.

Győztesek: Kspari-Kesi: Tóth Bence 3, Mezei Levente 2, Szabó Dániel 3, Hornyák Tibor 2-ből 2, Gyarmati Zsolt 2-ből 0, Hornyák – Gyarmati páros.

Fodor Miklós edző így nyilatkozott az eredményekről: „Nyertünk magabiztosan a hazai pályán. Mindenki odatette magát a siker érdekében! Gratulálok a csapatnak. Folytatás jövő héten, ifjúsági húszak versenye Tóth Bencének és Mezei Leventének. Majd 2016. április 24-én Cegléden játssza csapatunk az utolsó fordulót, ahol a bajnokság végkimenetele is eldől!

(A kép forrása: Internet)