Kezdőlap Kecskemét Sikeres szezonkezdet a Hírös Agráriánál

Sikeres szezonkezdet a Hírös Agráriánál

A szezon indulása messzemenően felülmúlta az előzetes várakozásokat a Hírös Agrária Kft-nél, mert a kukorica és napraforgó vetőmagból is jelentős mennyiséget értékesítettek. A sikerekhez nagymértékben hozzájárult, hogy a szántóföldi növénytermesztéshez kapcsolódó műtrágya, vetőmag és növényvédő szerek forgalmazásával foglalkozó cégnél határidőre történő, megbízható és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak.

A gazdák számára mindig olyan költség-hatékony megoldást keresünk, amely optimalizálja számukra a kukorica vagy napraforgó termesztés kiadásait. Ugyanakkor a kiváló minőségből sem engedünk, mert a legfontosabb célunk, hogy partnereink piacképes árut tudjanak előállítani – nyilatkozta File László ügyvezető.

Cégünk specialitása, hogy maximális rugalmassággal alkalmazkodunk a partnereink időbeosztásához. Munkatársainknak nem jelent gondot, ha 16 óra után vagy akár hétvégén kell házhoz szállítani a megrendelt árut. Szerencsére gyorsan híre megy az udvarias és korrekt ügyfélkiszolgálásunknak, s nagymértékben ennek köszönhető, hogy egyre több partner érkezik hozzánk.

Másik erősségünk a kiváló kollektívánkban rejlik. Cégünk egyik filozófiája, hogy minden kollégánknak megtaláljuk azt a feladatot, amiben a legjobb és maximálisan kibontakoztassuk ezt a képességét. Igaz, hogy a szezon beköszöntével rengeteget kell dolgoznunk, de munkatársaink (zok)szó nélkül végzik a feladatukat. A csapat kialakításánál is arra törekedtünk, hogy csak megbízható, szavahihető embereket alkalmazzunk. Ebben a szakmában kiemelten fontos rendelkezni ezekkel az értékekkel, mert a mezőgazdasági termelőknél egy kézfogás sokkal többet ér, mintha egy hosszú szerződést írnánk alá.

Személyes kapcsolatot ápolunk a termelőkkel, igyekszünk megbecsülni és hosszú távon megtartani őket, de ez csak úgy lehetséges, ha továbbra is korrekt ügyfél-tájékoztatást nyújtunk nekik, és hiteles ügyfélkiszolgálásban részesítjük őket.

 

Hírös Agrária Kft.

Kecskemét, Halasi út 19/A (a volt Baumax utáni felüljáró alatti úton, az Alcufer telep mellett)
Tel: +36-76/898-183

Telephely-vezető: Leviczky Attila +36-30/299-1611
E-mail: [email protected]

Üzletkötő: Kotvics Zoltán +36-30/553-9805

E-mail: [email protected]

Baja, Nagy István u. 35.
Tel: +36-79/543-760
Telephely-vezető: Schwicker Imre +36-30/974-5224
E-mail: [email protected]