Kezdőlap Események Országos turnéra készül a Pótszék Társulat

Országos turnéra készül a Pótszék Társulat

A Pótszék Társulat telt házzal, nagy sikerrel mutatta be május 7-én A. R. Gurney: Sylvia című komédiáját a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon Mozi színpadán . Lesz ezen kívül még két előadás: május 14-én 15 órakor, és május 18-án 18 órakor.
 
 
„A társulat 2014 nyarán önállósodott és azóta számos darabot mutattak már be. Célunk megmaradni minőségi amatőrnek a profi színházak mellett és tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújtani elsősorban Kecskemét és a környék lakosságának” – mondja Gulyás László, a társulat művészeti vezetője, egyben a darab rendezője.
 
„Szeretnénk olyan bemutatókkal készülni, amelyek a mához a máról szólnak, és egyben szórakoztatóak. Ebben óriási segítségemre van a társulat minden tagja (Mogyoró Zsanett, Kovács Krisztián, Zum Erika, Juhász Balázs, Szelei István, Nyitrai Brigitta), hiszen egy lelkes, a művészet iránt nagy alázattal bíró csapat állt most össze.
A Sylvia című darab ilyen szempontból jó választás volt, hiszen egy fergeteges vígjáték tart elénk tükröt arról, hogy egy 22 éves házasságban élő középkorú férfi hogyan küzd meg az öregedéssel. Nagyszerű helyzetkomikumok tarkítják a darabot, felhőtlen kikapcsolódást ígér a nézőknek. Még kétszer adjuk elő idén Kecskeméten: 2016. május 14-én 15 órakor és 2016. május 18-án 18 órakor az Otthon Mozi színpadán. Szeptembertől pedig országos turnéra megy a darab. Reméljük mindenhol sikerül egy kis vidámságot csempészni a szürke hétköznapokba” – teszi hozzá Nyitrai Brigitta a társulat vezetője.
 
A darab főszereplője Sylvia egy kutya, aki egy házaspár életében okoz nem kis viharokat. A hármuk közötti konfliktusok mulatságos helyzeteteket teremtenek. Az előadás igazi vígjáték.
 
Mindenkit szeretettel várunk, jegyek még kaphatók a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon jegypénztárában.”