Kezdőlap Egészség Kalandozz el Te is a Szépség Szigetére!

Kalandozz el Te is a Szépség Szigetére!

Számos újdonsággal várja kedves megszépülni vágyó vendégeit a Szépségsziget Szalon Kecskeméten, ahol augusztus 8-án egész napos csajos forgataggal köszöntötték a Szépségsziget új tulajdonosát, Pintér Szabinát, illetve minden odalátogató hölgyet.

Ezen a napon minden ruha, ékszer, táska és bérlet 10% kedvezménnyel volt kapható, de nincs oka bánkódni annak sem, aki lemaradt a nyitási kedvezményekről, a Szépség Sziget Szalon ugyanis folyamatos pénztárcakímélő akciókkal kedveskedik vendégeinek!

A szalonban egy igazi szépségkomplexum működik, ami mindent magába foglal, amire egy nőnek szüksége lehet egy kis relaxációhoz, miközben profi kezek között szépülhet: testformálásra, fogyásra alkalmas gépek, kozmetika, manikűr-pedikűr, illetve masszázs is megtalálható a szalonban.
Testkezelő rendszerük egy francia szisztéma szerint működik, amely három különböző gépet, valamit a Wiener testtekercselést foglalja magába. Az alfa gép egy speciális fekvő szauna, amely a zsírsejteket robbantja szét.
Az iongép mikroáram segítségével zsírtörésre alkalmas, amelyen több különböző program is beállítható egyéni igény szerint: választható például cellulit, popsi emelő, vagy has program, attól függően, ki-ki mely testrészén szeretne tökéletesíteni. Fogyókúrás eszközeik között kiemelten fontos a nyirokgép masszázs, ami megnyitja a nyirokereket, hogy eltávozzon a lerakódott méreg- és salakanyag.
A testtekercseléssel a striák, a haskötény és a cellulit ellen vehetjük fel a harcot, és az első alkalom is már centikben mérhető.

Amikor egy vendég először jár a Szépségszigetben, a kezelés mindig egy állapotfelméréssel kezdődik (ami teljesen ingyenes), ez alapján kerül összeállításra a személyre szabott kezelési program.

A kozmetikai részlegen kizárólag professzionális anyagokkal kényeztetik vendégeiket a Szépségsziget dolgozói, ahol natúrkozmetikai termékek is fellelhetőek a polcokon (például a népszerű Ilcsi termékek), kizárólag természetes alapanyagokból összeállítva. A Szigeten egy gyógymasszőr is tevékenykedik, aki firissítőmasszázzsal, gyógymasszázzsal, vagy akár a főleg télen közkedvelt meleg csokoládémasszázzsal örvendezteti meg a vendégeket, ami nem csak kényeztető, hanem bőrszépítő hatással is bír.
A divatáru és smink részleg lehetővé teszi, hogy a lányok a lehető legnagyobb összhangba hozzák a vendégek megjelenését, tökéletesen felkészítve őket bármilyen fontos alkalomra.

Tervek között szerepel néhány új gép beszerzése is, amely a fogyasztásban, feszesítésben még inkább hatékonnyá teszi a testkezelő rendszert, hogy az még korszerűbb legyen, és még inkább ki tudja elégíteni a hölgyek igényeit.

Augusztusban a szolárium- és masszázsbérletek kaphatóak kedvezménnyel, de folyamatosan érdemes figyelni, hiszen a Szépségsziget Szalonban állandó akciók várják a kedves vendégeket!