Kezdőlap Egészség Egy ügyes kezű úriember, aki a fodrászatban nem ismer határokat  

Egy ügyes kezű úriember, aki a fodrászatban nem ismer határokat  

Mindenki szereti a saját stílusát kifejezni a frizurájának segítségével, aminek elkészítésében elengedhetetlen egy ügyes kezű, rutinos, kreatív fodrász. Ha valaki ennek a kritériumoknak megfelelő borbélyt, fodrászt keres, annak a GentleMan Hajszalonban a helye! Borbély Attilával, a GentleMan Hajszalon ügyvezető tulajdonosával beszélgettünk, aki mesélt szakmai életútjáról és karrierjének beteljesedéséről.

2013-ban tettem sikeres vizsgát, de hivatásomban már hat éve dolgozom. Szakmai életemben óriási előrelépés volt, hogy megálmodhattam és létrehozhattam a lassan már egy éve működő hajszalonomat. Egyedül dolgozom, így közeli és teljes kapcsolatot tudok ápolni a vendégeimmel. Szolgáltatásaim közé tartozik férfiak számára arcborotválás és hajvágás, illetve szakállfestés, amely jelenleg nagy divat, hiszen fontos, hogy ápolt és igényes legyen egy férfi megjelenése. Rengeteg új, valamint visszatérő hölgy vendégem is van, akik teljesen rám bízzák magukat és mindig elégedetten távoznak üzletemből.
A GentleMan Hajszalonban most egy hatalmas nyárvégi akcióval kedveskedem vendégeimnek, amely magába foglal három tevékenységi kört. Ezek mind egymásra épülnek, elsőként egy hajkúra kerül fel a vendég hajára, majd ezután következik a hajszárítás, továbbá pedig egy ajándék hajvágás, ha a vendég igényli. Ez a nyárvégi hajerősítés azért fontos, hogy visszajuttassuk a vitaminokat a hajunkba és fejbőrünkbe, mert a nyári erős napsugárzás, a klóros víz nagyon legyengíti, illetve károsítja a haj egészét.

Két márka termékeivel dolgozom, amelyek a Selective Professional és a Milk Shake, ezek mind kiváló minőségű hajkozmetikumok. Használatukkal hatásos, látható eredményeket lehet elérni, amit a vendégeim is nagyon értékelnek és szeretnek. Telefonon, előzetes bejelentkezés alapján várom kedves vendégeimet.

 

Borbély Attila ügyvezető tulajdonos
GentleMan Hajszalon
Tel.: 06/70-548-0378
Cím: 6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 7
Facebook: https://www.facebook.com/GentleManHajszalon/
borbely2