Kezdőlap Egészség A változás továbbra is gyönyörködtet – sikeres vállalkozók a nőiesség ápolásáért

A változás továbbra is gyönyörködtet – sikeres vállalkozók a nőiesség ápolásáért


Minden hölgy életében fontos a szépség, a nőiesség ápolása és megőrzése, hiszen ez nagymértékben hozzájárul önbizalmunk, valamint személyiségünk kibontakozásához.
A felgyorsult életvitel és a hétköznapi rohanások közepette gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni külsőnk és lelkünk időnkénti ápolásáról, a szükséges feltöltődésről.
Az Alföldi Régió Magazin csapata három kiváló szakemberrel karöltve idén is rendkívüli figyelemmel kíséri és támogatja azokat a hölgyeket, akik nem, vagy csak ritkábban tudnak időt és némi költséget fordítani arra, hogy egy komplex kezelés formájában személyiségükhöz igazodva, szakemberek segítségével szépüljenek meg és töltődjenek fel.

Bodri Andrea fodrász, sminkes, Nagyné Dávid Ágnes a Zeta Moda Divatáru képviselője, Páldeák-Králik Zsuzsanna, a Kecskemét Cipőbolt tulajdonosa, valamint az Alföldi Régió Magazin csapata ismét szívügyének tekintette a nagyszabású társadalmi felelősségvállalás keretében történő teljeskörű átalakítást, amelynek szerencsés alanya Antal Erika kecskeméti lakos lett.
A szépségnap során Erika nem csak új, divatos öltözetet és minőségi cipő-táska kombinációt, de kimagasló színvonalon végzett kozmetikai kezelést, sminket és hajátalakítást is kapott, amely látványos megújulást idézett elő mind a külsejét, mind a személyiségét illetően.
Az év végi „megújítunk” projektben résztvevő kecskeméti vállalkozók és az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége örömmel, lelkiismeretesen járult hozzá Erika átváltoztatásához, amelynek hatására Erika magabiztosabban, boldogabban, felfrissülve várja az ünnepeket és a 2017-es esztendőt egyaránt.

„A haladás szép szó. De a változás az előidézője.”