Kezdőlap Egészség Újabb eredményes kitelepülésnek lehettek szemtanúi a kecskemétiek

Újabb eredményes kitelepülésnek lehettek szemtanúi a kecskemétiek

 
A hétvége eseménydúsnak számíthatott a nyersétel kedvelők számára, ugyanis az egyre nagyobb hírnévre szert tevő Vitál Élőételbár ételspecialistái, valamint Kovács Szilvia életmód tréner és tanácsadó két helyen mutatta be a nyers táplálkozás, továbbá a zöld-turmixfogyasztás előnyeit, fontosságát és szerepét mindennapi életünk során.

A pénteki napon a PAMIRA Egészségközpont ismerkedhetett meg a nyers ételkészítés fortélyaival, szombaton pedig a Kecskeméti Waldorf Óvoda és Iskola Adventi Vásárján volt lehetőség megkóstolni a  finomabbnál-finomabb nyers ételek és különböző zöld-turmixok változatos ízvilágát, de olyan információkkal is szolgáltak, amelyek nagyon hasznosak lehetnek mindenki számára.

„Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna a nyers táplálkozás és életmód híre, hiszen ezzel elősegíthetnénk az emberek egészségének megőrzését.
A nyers ételek nem csak feltöltik a szervezetet, de segítik helyreállítani testünk megfelelő működését is, amit kiemelten fontosnak tartunk.
Az új táplálkozási forma hatására beindul a tisztulási folyamat a szervezetben. Méreganyagok szabadulnak fel, az energiakapacitás és a koncentrálóképesség növekszik, az alvásigény csökken, ideális esetben fogyasztó hatással bír, ráadásul a bőrünk, a hajunk és a körmünk is megszépül.”

A nyers táplálkozás nem csak gasztronómia, de kulináris élvezet is egyben.
A Vitál Élőételbár dolgozói azt hangsúlyozzák, hogy ezen ételek elfogyasztásával nem csak jól lakunk, de sejtjeinket is megfelelően tápláljuk, rugalmasak, fiatalosak maradunk.


Vitál Élőételbár
Tel.: 76/ 474 – 080
[email protected]
www.eloetelbar.hu