Kezdőlap Hit és élet Véget nem érő szeretet és példamutatás – Eseményekben gazdag évet zárt a...

Véget nem érő szeretet és példamutatás – Eseményekben gazdag évet zárt a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet



A pünkösdi egyház ma a világ legdinamikusabban növekvő közössége, amely a második legnagyobb keresztény vallási szervezetet képezi közel 600 millió tagjával. A Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet évek óta jótékonyan tevékenykedik, hogy városunkba is eljuttassa és közvetítse Isten szeretetét, különböző nyílt rendezvények, valamint istentiszteleti programok szervezésével.
A Gyülekezet lelkipásztora, Szerdi Szilárd mutatta be Magazinunknak az elmúlt esztendő történéseit, a megrendezésre kerülő főbb események sikereit, de a kivitelezésre váró adományozásokról és tervekről is esett pár szó.

„Eseményekben gazdag évet zárt a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet, amelyet a fennálló családias légkörnek, a nyitott közösségnek és nem utolsó sorban Isten Szent Lelkének is köszönhetünk.
A vasárnapi istentiszteletek mellett évek óta képviseljük a Royal Rangers kecskeméti mozgalmát, amelynek keretében különböző ifjúsági programokat szervezünk, hozzájárulva az életre való nevelés, a természet és Isten iránti szeretet kialakulásához. Összejöveteleink során nem csak a fő istentiszteletre kerül sor, amely vasárnaponként 9:30-kor kerül megrendezésre, hanem számos bibliaiskolai alkalmat is tartunk a fiatal nemzedék bevonzása érdekében, e programokkal biztosítva, hogy pozitív erkölcsök mellett éljék meg fiatalságukat.  Igyekszünk mindenki számára közvetíteni a Biblia értékeit, ezáltal a gyülekezeti alkalmainkon szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Idén számos nagyvonalú adománnyal járultak hozzá munkásságunkhoz a Gyülekezet támogatói, amelyeket igyekeztünk minél szélesebb körben eljuttatni a rászorulóknak egy színvonalas Adományest és egyéb jótékonysági rendezvények keretében.

A jövőben is szeretnénk dinamikusan helytállni a tevékenységi körünket illetően, ezért terveink között szerepel egy korszerűbb, tágasabb, a közösségünk igényeit teljes mértékben kiszolgáló hely kivitelezése.

Mint az elmúlt évek során, az újesztendőben is szeretnénk hitüket megélő, ismert embereket meghívni Gyülekezetünk köreibe, akik figyelemre méltó előadásokkal mutatnak majd példát az érdeklődők számára. Vendégünk lesz többek között Dr. Csókai András idegsebész is, aki a „Valós értékekről mindenkinek” programsorozatunk keretében tart majd előadást.
Továbbra is kiemelt célunk, hogy szolgáljuk az embereket és megismertessük Velük Isten szeretetét, jóságát, hiszen Ő gondoskodik rólunk és vezet minket az úton a jövő felé!”

Információk és online nézhető vasárnapi istentisztelet: www.jezusel.hu