Kezdőlap Régió ARM Pillanatok – Kerényi Zsuzsi, az Autóüveg Kft. ügyvezetője járt ma Nálunk

ARM Pillanatok – Kerényi Zsuzsi, az Autóüveg Kft. ügyvezetője járt ma Nálunk

Autóüveg Kft – Évtizedek óta tartó minőség és precizitás

Az immár huszonöt éve sikeresen működő kecskeméti Autóüveg Kft magas színvonalú, minőségi szolgáltatásaival és elérhető árajánlataival a környék egyik legkiemelkedőbb szélvédőcserével és azok javításával foglalkozó vállalata.
Kerényi Zsuzsanna, az Autóüveg Kft. ügyvezető igazgatója – csak úgy, mint édesapja, az egykori igazgató Kerényi György – nem csak a minőségi és legkorszerűbb alapanyagokra, szélvédőkre és kellékanyagokra, de a több évtizedes szaktudásra is nagy hangsúlyt fektet, amely az általuk működtetett cég egyik fontos alappillére.

Az Autóüveg Kft 1992-ben kezdte meg működését, élén Kerényi György ügyvezető igazgatóval, majd 2006-ban lánya, Kerényi Zsuzsanna vette át a családi vállalkozás irányítását.
A személyautók, kis- és nagytehergépjárművek, buszok és mezőgazdasági gépek szélvédőcseréjével, oldalüvegcseréjével, kőfelverődés javításával, illetve gépjármű és épület üveg fóliázással foglalkozó kecskeméti cég életében számos önerőből kivitelezett beruházás valósult meg az elmúlt évek során, többek között a telephelyen kiépített buszok és nagytehergépjárművek fogadására képes beszerelő műhely.
Az Autóüveg Kft a ritka, egyedi üvegek beszerzésében is sikeresen helyt áll.

Ügyfeleik magas szintű kiszolgálása érdekében teljes körű casco-s kárügyintézést is végeznek, így az ügyfelek megspórolhatják a biztosítóval való bajlódást üvegkár esetén.

Forduljon bizalommal az Autóüveg Kft csapatához és bízza szakemberekre az üvegcserét!

CÍM: 6000. Kecskemét, Ceglédi út 38.
TEL: 76/505-545
MOBIL: 30/74 88 478
E-MAIL: [email protected]