Kezdőlap Események „Legfőbb motivációm az előrehaladás” – Interjú Király Viktorral

„Legfőbb motivációm az előrehaladás” – Interjú Király Viktorral

Király Viktor 2008-ban a negyedik Megasztár-sorozat győzteseként lépett le a színpadról, neve ekkor került be a köztudatba. Az énekes karrierje azóta is szárnyal, több tehetségkutató zsűrijeként is tevékenykedett, számos kampányban láthattuk, továbbá az amerikai The Voice c. tehetségkutatóban is részt vett, mint versenyző. Király Viktorral alkalmunk adódott egy interjút készíteni, amelyben mesélt 6U8A8985_reta motivációiról, munkáiról és Kecskeméttel kapcsolatos élményeiről. 

„Nagyon inspirálóan tud hatni rám bármilyen érzés vagy hangulat, de a legfőbb motivációm az előrehaladás, azt tartom szem előtt, hogy nem szabad megelégedni a jelenlegi helyzettel.

Az elmúlt több mint fél évben számos kampányban is részt vettem, többek között a Coca-Cola karácsonyi reklámzenéjét én énekelhettem el, valamint a Garnier Pure termékcsalád új arcaként is feltűntem. Ezek mellett rengeteg projektem és sok fellépésem is volt, e téren a december a legmozgalmasabb.

Kecskeméten legutóbb január közepén koncerteztem, amely a Hírös Agóra DSC_0115Kulturális és Ifjúsági Központban volt megtartva, koncertnyitásképpen Balog Brigi, a Star Academy c. műsor egyik tehetséges felfedezettje mutatta be a közönségnek új saját szerzeményét. Az est sztárvendégeként pedig Király Linda kápráztatta el a kecskeméti közönséget. Én remekül éreztem magam, óriásit buliztunk együtt.”