Kezdőlap Események Nagysikerű Sportnap Kecskeméten

Nagysikerű Sportnap Kecskeméten

Január 21-én tartották a kecskeméti sportélet legszínvonalasabb eseménysorozatát, a Városi Sportnapot.

Ezen a napon került sor a Képviselők-Sportvezetők-Újságírók-Színészek labdarúgó kupára is, amelyet a Lánchíd Iskola tornacsarnokában rendeztek meg.

A szoros küzdelemben történő játék során szinte érezni lehetett a feszültséget a játékosok között, azonban mégis baráti küzdelemre került sor.
A meccs végén a Városvezetők vitték az el az első helyet, őket pedig szorosan követték a Sportvezetők. Az újságírók harmadik, a színészek pedig negyedik helyezést értek el. A legjobb kapus Horváth Zoltán (Sportvezetők), a legjobb góllövő pedig Kállai István lett 6 góllal. A legjobb játékosként Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármestert titulálták, aki ezen a napon átigazolt a színészek csapatába.

1. helyezés: Városvezetők 9 p
2. helyezés: Sportvezetők 6 p
3. helyezés: Újságírók 3 p
4. helyezés: Színészek 0 p

A délután folyamán a Városháza Dísztermében megrendezésre kerülő Fogadásra is sor került, ahol Szemereíné Pataki Klaudia Kecskemét MJV polgármestere gratulált a 2016-os esztendő legsikeresebb sportolóinak.
Az ünnepséget beárnyékolta a síelésből hazafelé tartó budapesti diákok súlyos balesete. Ujhidy Tibor köszönő beszéde előtt felkérte a megjelenteket, hogy egy perces néma felállással adózzanak a tragikus szerencsétlenség áldozatai és a tavalyi évben elhunyt kecskeméti sportbarátok tiszteletére.
A kecskeméti sporttársadalom nevében megköszönte az Önkormányzat növekvő támogatását és a jövőbeli együttműködés reményét is.
Az ünnepség utáni fogadáson a sportolók, edzők, sportvezetők, hozzátartozók és városvezetők kötetlen beszélgetéseket folytathattak egymással.

Az esti Sportbállal kapcsolatban itt olvashatnak.