Kezdőlap Események „Prémium parti a prémium közönségnek” – Exkluzív beszélgetés DJ Pénzes Jánossal

„Prémium parti a prémium közönségnek” – Exkluzív beszélgetés DJ Pénzes Jánossal

Dj Pénzes Jánossal nemrégiben szerkesztőségünk arról beszélgetett, hogy az idei évben milyen rendezvényeken láthatjuk a színpadon.

„Az idei évem is nagyon pörgős lesz, sok felkérést kaptam, köztük meghívtak a január 21-én megtartandó XXI. Sportbálra, hogy ott szórakoztassam a publikumot.
A vendégek egy igen színvonalas eseménynek lehetnek majd tanúi, hiszen itt a sportolóknak kijáró tiszteletet adják meg az elért eredményekért. Számomra nagyon felemelő, hogy meghívást kaptam a bálra, illetve azt is pozitívnak tartom, hogy a kecskeméti sportolók közötti összefogás ilyen nagy. A bálon lesz egy kívánságműsor, amelynek keretében a sportolók egymásnak is tudnak küldeni zeneszámokat. A díjátadó közben olyan zenék fognak szólni, amelyek tapsra lendítik a közönséget.

A február 25-én megtartandó Rákóczi Munkaközösségi Bálon is találkozhat velem a közönség. A bálon a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolának fogunk gyűjteni, így ez egy nagyon megtisztelő kérés volt számomra.

Minden fellépésemnél a közönség szórakoztatása a cél, prémium parti a prémium közönségnek.

Az SOS Gyermekfaluval is folyamatosan szoros kapcsolatot tartok, így a farsangi időszakban is fogok tevékenykedni náluk, illetve Mosoly Klub a farsangi buliján is én biztosíthatom a fergeteges hangulatot.”

Január 23. hétfő BÁR-PULT Party
Várunk mindenkit sok szeretettel, Kecskemét új klubjában a Goose Bárban tartandó első bárpult partinkra, mellyel vendéglátós kollégáinknak és baráti körüknek szeretnénk kedveskedni.
A bárpult partik fő gondolata, hogy a hétvégén dolgozó szakmabeliek (Managerek, bártenderek, pultosok, pincérek) is ki tudjanak kapcsolódni. Az eseményre minden hónap 3. hétfőjén szeretettel várjuk a város, a megye, és a régió szakembereit is.
A lemezjátszóknál DJ Pénzes és a Goose Bár Club csapata is szeretettel vár téged is!
Helyszín: 6000 Kecskemét – Goose Bar Club – Batthyány u. 1-7.