Kezdőlap Állati PROM: Az Érettségizők Bálja – Fókuszban a kulturált és fényűző szórakozás

PROM: Az Érettségizők Bálja – Fókuszban a kulturált és fényűző szórakozás


Az évek óta népszerű hagyománynak örvendező báli szezon idén is fényűző pompában varázsolja el a színvonalas szórakozás kedvelőit. Idén azonban egy új, hiánypótló kezdeményezésnek is szemtanúi lehetünk, amely nem más, mint az első alkalommal megrendezésre kerülő, kimondottan a fiatalabb korosztályt megcélzó PROM: Az Érettségizők Bálja rendezvény.

Az Amerikában évtizedek óta hagyománynak számító PROM mintájára megrendezett elegáns gála szervezőinek a célja Magyarországra is eljuttatni az „Amerikai álom” érzését, valamint lehetőséget biztosítani arra, hogy egy nap erejéig minden vendég a herceg és a hercegnő szerepébe bújva adja át magát az önfeledt, ám mégis kulturált szórakozás örömeinek.
Az exkluzív környezetben zajló, páratlan értékeket magába foglaló PROM: Az Érettségizők Bálja rendezvény megálmodója Felföldi Martin, aki a Kecskeméti Református Gimnázium végzőseként egy cserediák program keretében került közelebb a fényűző PROM hangulatához és látványvilágához.

„A Rotary Club cserediák programjának köszönhetően Kaliforniában tölthettem egy esztendőt, ahol végzős diákként nekem is lehetőségem volt részt venni a gimnáziumi évek legimpozánsabb végzős ünnepélyén, a PROM Bálon, amely minden évben egy adott témának megfelelően zajlik.
A PROM Bál előtti időszak komoly felkészültséggel jár mind a szervezők, mind a résztvevő diákok részéről.
A fiúk hónapokig kísérleteznek a legkreatívabb meghívási mód kivitelezésével, a lányok pedig a mesebeli herceg meghívását követően bejelentkeznek a fodrászhoz, kiválasztják az adott témához legjobban illő báli öltözetet, valamint a hozzáillő ékszerről sem feledkeznek meg.
A „Nagy nap” eljövetelével minden jelenlévő párnak az a célja, hogy remekül szórakozzon, és megjelenésével ki tűnjön a tömegből szert téve a bálkirály és bálkirálynő díjra.
Nagyon jó hangulatban telt a PROM Bál és meg is született az ötlet, miszerint ezt Magyarországon, Kecskeméten is honosítani kell. Örömmel tölt el, hogy a családom és a barátaim támogatnak az ötlet megvalósításában és segítik munkámat”
– mesélte Martin.
A Három Gúnár Rendezvényházban 2017. január 28-án 19 órakor megrendezésre kerülő Érettségizők Bál témája a 20’-as évekből inspirálódott Nagy Gatsby korszak lesz, amelyhez hűen előkerülhetnek az egyrészes, korhű ruhák, a flitterek, tollak és gyöngyök, a cloche kalapok, na és persze a mellényből ki látszódó óraláncok.

Az est folyamán a résztvevőknek lehetőségük adódik a 20’-as évek meghatározó zenéire szórakozni és megismerni a swing tánc alapjait is. Természetesen a mai zenék sem fognak hiányozni a zenei palettáról, amelyről DJ Freddyboy gondoskodik majd.
A nemzetközi megértés jegyében a világ több pontjáról érkezett cserediákok is részt vesznek az estélyen.
A PROM fénypontjaként sor kerül a bálkirály és bálkirálynő választásra is, amelyet a legkreatívabb és legnagyobb összhangban lévő páros zsebelhet majd be.

16115055_672183999656241_6366091794306815228_n

A szervezők célja, hogy egy kis bátorságot és kreativitást leheljenek a fiatalabb korosztályba és megmutassák nekik, hogy elegánsan is lehet jól bulizni.

Az exkluzív bálra páros belépőjegyet is nyerhetsz: 

Ha szeretnél ingyen jegyet nyerni a bálra nincs más dolgod mint feltölteni a videót/képet a meghívás folyamatáról és #promkecskemet

Jegyvásárlás:

Az 5000 forintos belépőjegy – amelyet a Három Gúnár Étteremben lehet megvásárolni – magába foglalja a welcome drink-et és a svédasztalos vacsorát.
Jegyek vásárolhatóak január 23. és 27. között, 10:00-től 20:00 óráig a Három Gúnár Étteremben.

„MERJ ELEGÁNS LENNI!”

https://www.facebook.com/Prom-Az-%C3%89retts%C3%A9giz%C5%91k-b%C3%A1lja-668538366687471/