Kezdőlap Események Fergeteges hangulat az V. Vendéglátós Bálon

Fergeteges hangulat az V. Vendéglátós Bálon

A Jégszilánk Kft. és a Hotel Három Gúnár idén immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Vendéglátós bált, a rendezvény helyszínéül a Hotel Három Gúnár Rendezvényház Bálterme szolgált.

Felcserélődtek a megszokott szerepek vasárnap, a Hotel Három Gúnár rendezvényházban megtartott Vendéglátós bálon: a vendéglátóiparban dolgozó meghívottak, végre önfeledten szórakozhattak, megfeledkezve a hétköznapi élet nehézségiről, és élvezhették a saját maguk által nap mint nap nyújtott szolgáltatások örömét az érem másik oldaláról is.

Ötödik alkalommal került megrendezésre Kecskeméten az a bál, amelyen több, mint kétszázhetven vendéglátóiparban dolgozó ember ingyenesen vehetett részt. A bálra 2016 február 27-én, a Hotel Három Gúnár Rendezvényház Báltermében került sor. Az estély hangulatát a Program zekekar biztosította, az ínycsiklandozó ételekről (svédasztalos vacsoráról) pedig a Három Gúnár Étterem mesterszakácsai gondoskodtak.

A Három Gúnár immár harmadik alkalommal adott otthont a vendéglátós bálnak, az első két alkalommal a Granada Hotelben szórakozhattak önfeledten a vendégek.

Egy bálból sosem maradhat ki a tombola, 2017-ben a tombolaértékesítés teljes bevételét a Széchenyi István Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolának adományozták a szervezők.

A szerencsés nyertesek többek között AVON ajándékcsomagokat, a Família Tészta felajánlásából tésztacsomagokat, a Szépség Sziget Szalon felajánlásából egy 5000 forint értékű szépségutalványt, az Alföldi Vegyipari Vállalat ügyvezető igazgatója, Gyulai László felajánlásából tisztítószercsomagokat, egy Palatinus Bea festőművész által alkotott csodálatos festményreaz Alföldi Régió Magazin felajánlásából a Koch Borászat díjnyertes borait vihették haza.

A tombola összbevétele 438.500 forint lett, amit teljes egészében a vendéglátósiskolának ajánlottak fel.

Az V. Vendéglátós Bál fő szponzorai:
Jégszilánk Kft, Hotel Három Gúnár Kft., HEINEKEN Hungária Zrt., Royal sekt Zrt., Hansa-Kontakt Kft., Pepsi Cola, Metro Kereskedelmi Kft., Univer, Matusz- Vad Zrt., Kedvenc Szakbolt, Gusto Pálinka Pernod Ricard Hungary, Red Bull.