Kezdőlap Egészség Hozd magad csúcsformába a Speedfitness és Alakformáló Stúdióban!

Hozd magad csúcsformába a Speedfitness és Alakformáló Stúdióban!

A mai felgyorsult világban olykor nem jut kellő időnk a sportolásra, egészséges életmódunk fenntartására. Szabadidőnket, amelyből – valljuk be – mostanában elég kevés adódik, sokszor kíméletlen edzésekkel és divatosabbnál divatosabb diéták kipróbálásával töltjük abban reménykedve, hogy nyáron mi is legalább annyira magabiztosan viselhetjük az évszak ruhadarabjait, mint a divatlapokban szereplő modellek.

A professzionális technikával felszerelt kecskeméti Blue Swan Speedfitness és Alakformáló Stúdió komplex formában szolgálja ki azok igényeit, akik nem szeretnének órákat izzadni  edzőteremben, mégis a számukra megfelelő alakot kívánják elérni rövid időn belül.


De mi az a Speedfitness?

Az EMS készülék legújabb generációja így a speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be a munkába. A 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az inakat, ízületeket megterhelné. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén. A speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat.

A biztonságos rendkívül hatékony módszer eredményei már heti 2×20 perc edzésidővel rövidtávon is megmutatkoznak:

Az elektromos impulzusok egyedülálló módon biztosítják a napokig tartó fokozott zsírégetés, a csökkenő súly, az egyre szebb és áramvonalasabb test, valamint a formás izmok érzését és látványát.
A Speedfitness mozgásforma nem csak a zsírcsökkentésre, az alakformálásra és az izomzatépítésre, de akár a hátfájás megszüntetésére, valamint különböző rehabilitációs gyakorlatok elvégzésére is hatékonyan alkalmazható.

A Blue Swan Speedfitness  Stúdióban azonban nem csak a speedfitness jótékony hatásai, hanem professzionális alakformáló kezelések is segítenek a karcsúbb alak elérésében. Olyan újdonságnak számító esztétikai testkezelések, mint az ultrahangos kavitáció, a rádiófrekvencia, a lipolézer, a zsírfagyasztás, a gépi nyirokmasszázs, amelyet már 4 éve vesznek igénybe a stúdió vendégei.

KAVITÁCIÓ
A kavitáció hatására a meglévő zsírok cseppfolyóssá oldódnak, majd a nyirokrendszeren keresztül végleg eltűnnek szervezetünkből. A negyven perces kezelést követően hatásosabb eredményt érhetünk el, ha alkalmazzuk a nyirokmasszázs gépet, hiszen az felgyorsítja a cseppfolyóssá vált zsír kiválasztásának folyamatát, így kerülve el azt, hogy az máshol rakódjon le..

RÁDIÓFREKVENCIA
A rádiófrekvencia által előidézett felmelegedés hatására bőrünkben beindul a kollagén termelés, a cellulitok kisimulnak, amelynek következtében egy hosszantartó, több nap után is zajló folyamat következik, feszessé, regenerálttá téve bőrünket.

LIPOLÉZER
A lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. Azt követően, hogy a lézerenergia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejteket, azok áteresztővé válnak és víz, szabad zsírsavak és glicerol formájában távozni tud a zsírsejtekből, amelyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből, természetes úton.

KRIOLIPOLÍZIS
A kriolipolízis, más néven zsírfagyasztás során történő zsírbontás egy forradalmian új technológia,- a zsírleszívás új alternatívája- amellyel a helyi megvastagodott zsírszövetet non-invazív módon kezelhetjük.

Ne feledd, a bomba alak nem csak álom!
A Blue Swan Speedfitness Stúdió folyamatos akciókkal, barátságos, családias légkörrel vár Téged is!
Jelentkezz be még ma!



Blue Swan Speedfitness és Alakformáló Stúdió

6000 Kecskemét,
Petőfi S. u. 1/a. (1. em.)
Tel:

Speedfitness:  20/ 599 5933

Alakformálás: 20/ 943 8921
Nyitva tartás:
H – P : bejelentkezés alapján