Kezdőlap Események Újra óriási sikert aratott a Jurátus Estély Kecskeméten

Újra óriási sikert aratott a Jurátus Estély Kecskeméten


Második alkalommal rendezték meg Kecskeméten a megye fiatal ügyvédei által 2014-ben hagyományteremtő céllal létrehozott kötetlen, baráti hangvételű társasági eseményt, a Jurátus Estélyt, amelyen a városi és a megyei jogásztársadalom fiatal, fiatalos és örökifjú tagjai, barátaik és üzletfeleik egyaránt részt vettek.



A Három Gúnár Rendezvényház Picasso termében, a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara támogatásával megrendezésre kerülő Jurátus Estély fővédnöke Dr. Salacz László országgyűlési képviselő volt, aki több mint egy évtizeden át maga is az ügyvédi hivatást gyakorolta.

A hat órakor kezdődő vendégfogadást követően köszöntőre és ízletes vacsora felszolgálására került sor.

A Jurátus Estély szervezői kitűnő zenei kínálattal kedveskedtek a vendégeknek. Az esemény sztárvendége a budapesti Pedrofon Zenekar volt, amelynek tagjai elképesztő rock’n’roll hangulatot varázsoltak a bálterembe, de Dj Pénzes János is igazán kitett magáért.

 

Éjfélkor tombolahúzásra került sor, amelyről értékes nyereményeket vihettek haza a szerencsések.
Többek között AVON ajándékcsomagokra, a Desiderio Pizzéria jóvoltából ajándékutalványra, a Família Tészta felajánlásából tésztacsomagokra, OKÉ Autómosó utalványra, az Alföldi Vegyipari Vállalat ügyvezető igazgatója, Gyulai László felajánlásából tisztítószercsomagra, egy Palatinus Bea festőművész által alkotott csodálatos festményre, Szalon Pizzéria vásárlási utalványra, valamint a Jurátus Bál kizárólagos médiapartnere, az Alföldi Régió Magazin felajánlásából a Koch Borászat díjnyertes boraira is szert tehettek a szerencsés nyertesek.

„A 2014-ben megrendezésre került Jurátus Estély sikerét megismételve az idei báli szezonban is sikerült egy magas színvonalú, mégis baráti hangulatú összejövetelt rendeznünk, ahol a szakmabeliek találkozhattak és szórakozhattak egymással, barátaikkal és üzletfeleikkel. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara Elnökségének és teljes tagságának valamint az est fővédnökének Dr. Salacz László országgyűlési képviselőnek, akik erkölcsileg és anyagilag is támogatták az eseményt. Már most elkezdtük felkészülést a 2018-as III. Jurátus Estélyre, amellyel folytatjuk a sikeres hagyományt.”nyilatkozta Dr. Kócsó Sándor ügyvéd, a Jurátus Bál fő szervezője és ötletgazdája.

Az estély menüje a következő volt:

Welcome Drink
Royal koktél

Hideg vegyes ízelítő

Majorannás kacsapástétom sült paprika szósszal
Jércegalantin aszalt sárgabarackkal
Rózsaborsos szűzsült báli kevert salátával
Főételek

Ropogósra sütött kacsacombok káposztás cvekedlivel
Gemenci vaddisznópörkölt burgonyafánkkal
Egészben sült karajpecsenye, sült fokhagymás burgonyagombóccal
Zöldfűszeres sajttal töltött csirkemell rántva zöldséges rizzsel
Fokhagymás harcsafilé grillezett paradicsommal és paprikával
Roston sült camembert sült gyümölcsökkel

Desszert
Túró mousse meggyöntettel

Éjfél után
Kolozsvári töltött káposzta