Kezdőlap Diákélet DIÁKRELAXÁCIÓS NAP

DIÁKRELAXÁCIÓS NAP

2017. április 12.

A Hírös Agóra Helpi Ifjúsági Fejlesztő Műhelyének és a

Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületének

szervezésében.

Ez a nap egy remek alkalom, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek relaxációs technikák (autogén tréning, progresszív relaxáció) mindennapi használatába. Lehetősége nyílik minden korosztálynak kipróbálni ezeket a hasznos gyakorlatokat, azon felül, hogy fontos témákat segítünk közösen átgondolni: a hétköznapok, iskolai stresszek hatásai a napi teljesítményre, kapcsolatainkra, egészségünkre, gimnazistáknál a pályaválasztásukra.

Iskolai osztályokat várunk szeretettel  elsőtől  tizenkettedikig, hogy egy tartalmas órát töltsünk együtt.

Módszertani bemutatót dr. Bagdy Emőke és munkatársai tartanak pedagógusoknak a témában.

A napot megkoronázza professzor asszony átfogó, nagyszerű élményt nyújtó előadása ‘Miért tanulj meg relaxálni?‘ címmel a relaxációról és stresszkezelésről.

 

Diák programok

Diákrelaxációs bemutató órák iskolai csoportoknak, osztályok 1 – 12 évfolyamig, foglalkozás: 50 perces, 15 fős csoportokat várunk, nagyobb osztályoknak a csoportbontást ajánljuk. A foglalkozások 8.00 – 13.00 óráig minden egész órában indulnak, egyszerre a 4 csoportot tudunk fogadni.

Részvételi díj: 450 Ft/fő részvételi díj

Kérjük, jegyvásárlás előtt egyeztessenek munkatársunknak, hogy melyik órában tudnak jönni, milyen létszámú és évfolyamú csoporttal.

 

Bemutató foglalkozás felnőtteknek

15.00 – 16.30 óráig Pedagógusoknak, szülőknek és érdeklődő felnőtteken szervezett relaxációs műhelyfoglalkozás. Megismertetjük a résztvevőket a stresszkezelés, a relaxáció iskolai bevezetésének gyakorlati kérdéseivel,  saját élményt szerezhetnek  a rövid és hosszabb idő alatt elsajátítható Diákrelax gyakorlatok-ból.

Részvételi díj: 1500 Ft/fő

Dr. Bagdy Emőke Előadás

18.00 – 19.30 óráig Előadás címe: ‘Miért tanulj meg relaxálni?

Részvételi díj: 3000 Ft/fő

 

Jelentkezés és információk: [email protected], 70/4558685

A rendezvényről bővebb információt találhat a Helpi Ifjúsági Fejlesztő Műhely Facebook oldalán (@helpiplusz) és itt: www.facebook.com/events/1156902487788464/?active_tab=about