Kezdőlap Gazdaság Folyamatos fejlődés, maximális elégedettség a Postafa Kft-nél

Folyamatos fejlődés, maximális elégedettség a Postafa Kft-nél


A Helvécián található tűzifa-kereskedéssel, építőipari termékekkel, valamint műanyag-forgalmazással foglalkozó Postafa Kft. rendkívül sikeresen működik Bács-Kiskun megye térségében, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy a cég idén ünnepeli az 5. jubileumi esztendőjét.


Az ügyvezető, ifj. Lengyel László édesapja, az egykori ügyvezető tulajdonos id. Lengyel László nyilatkozott Magazinunknak a folyamatos bővülés alatt álló cég főbb tevékenységeiről.

A Postafa Kft. 2012 őszén alakult Helvécián, ahol eleinte csak tűzifa-kereskedéssel foglalkoztunk, a későbbiek folyamán viszont tevékenységünkké vált az építőipari termékek és a műanyag csomagolóanyagok forgalmazása is, amelyet széles vevőkörünknek köszönhetően nem csak Helvécián, de a környező településeken egyaránt végzünk.
A Postafa Kft. megalakulása óta folyamatosan fejlődik. Jelenleg is épül az új csarnokunk, amelybe irodákat, étkezdét, öltözőt kívánunk létrehozni, de ide szeretnénk telepíteni a Material Plastic általunk továbbértékesített termékeit is. Az építkezések várhatóan nyár végére kerülnek kivitelezésre.
További terveink között szerepel a gépparkunk korszerűsítése, új, a munkánkhoz elengedhetetlen eszközök beszerzése, valamint a létszámbővítés is.
Célunk, hogy teljes mértékben kielégítsük vásárlóink igényeit, a minőségi termékek, illetve a biztonságos, becsületes munkavégzés területén egyaránt.


Postafa Kft.
6034 Helvécia,
Gazdasági d. 17/B
Telefon/Fax: 76/ 428 – 270
Mobil: +36 30 943 8846; +36 30/ 697 2850
E-mail: [email protected]