Kezdőlap Rendőrségi hírek Késsel támadt vitapartnereire

Késsel támadt vitapartnereire

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A szentkirályi gyanúsított megszúrt három férfit.

A nyomozás adatai szerint egy tiszakécskei szórakozóhelyen egy ismeretlen férfi 2016. június 5-én 1 órakor szóváltásba keveredett egy háromfős társasággal, majd egyiküket a nála lévő késsel megfenyegette. A társaság tagjai – két 20 és egy 22 éves férfi – távoztak, azonban ismeretlen vitapartnerük követte őket, majd egy fa mögül eléjük ugrott és késsel mindhármukat megsebesítette.

 

A tiszakécskei rendőrök beazonosították és a szentkirályi tartózkodási helyén 2 óra 55 perckor elfogták a feltételezett elkövetőt. D.F. 25 éves román férfit őrizetbe vették, a nyomozási bíró pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

 

Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint mindhárom sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Közülük két férfi sérülései alkalmasak voltak életveszélyes eredmény előidézésére is.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet és a súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték 2017. március 29-én, a keletkezett iratokat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg. A gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van.