Kezdőlap Rendőrségi hírek Lopás miatt körözték

Lopás miatt körözték

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Elfogtak a rendőrök egy 36 éves tószegi férfit, aki ellen országos elfogatóparancs volt érvényben.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrs járőrei 2017. március 14-én 13 óra 50 perckor Tiszakécske külterületén egy Renault Clio típusú személyautót vezető férfit akartak igazoltatni, mivel a kocsi eleje törött volt. A sofőr nem állt meg, tovább hajtott, így a rendőrök követni kezdték. Egy kocséri tanya közelében a férfi hátrahagyva a gépkocsit berohant egy ingatlan mögé, így az utána futó rendőrök szem elöl tévesztették.

 

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőt, akinek a megtalálásában a nagykőrösi rendőrök segítségét kérték.  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 15 óra 20 perckor elfogták a feltételezett elkövetőt egy kocséri lakatlan tanyán, majd átadták a tiszakécskei rendőröknek.

A 36 éves tószegi férfit előállították, mivel a Szolnoki Törvényszék 2017.02.28-án elfogatóparancsot bocsátott ki ellene jogerős börtönbüntetés letöltése miatt. A férfi még aznap megkezdte jogerős börtönbüntetésének letöltését lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

 

Továbbá a tiszakécskei rendőrök szabálysértési feljelentést tettek közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése és más szabálysértések elkövetése miatt a tószegi lakos ellen.