Kezdőlap Események Nőjogi és Esélyegyenlőségi Globális Fórum – Brüsszelből tudósítunk

Nőjogi és Esélyegyenlőségi Globális Fórum – Brüsszelből tudósítunk

Mint arról már bizonyára értesültek, az Alföldi Régió Magazin lapigazgató-tulajdonosa, Zimacsek Márta három napon keresztül tudósít a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Globális Fórumról, amelyet idén az Európai Parlament Bizottsága szervez.

A konferencián szó esik tapasztalatcserére, a gazdasági helyzetek megvitatására, gyakorlati előremozdításra, a nemek szerinti kérdésekre, valamint az európai és a globális esélyegyenlőség ügyének megtárgyalására is.

A fórumon résztvevőknek lehetőségük nyílik az esemény kulturális (képekkel, műtárgyakkal, műalkotásokkal) való kiállításainak a megismerésére, amely nagyszerűen szimbolizálja a világ különböző részein zajló gazdasági felemelkedéseket.

A mai nap témái a férfiak és nők közti egyenlőség, a szegénység elleni küzdelem, a társadalmi kirekesztés, a diszkrimináció, a szociális párbeszédek, valamint a szociális és foglalkoztatási politika általános elvei, amelyekről folyamatos képanyagokkal jelentkezünk.

A délelőtt folyamán Jávor Benedek tartott előadást, azt követően pedig az AV szolgáltatásokkal ismerkedhettek meg a résztvevők, majd a MEDI szolgáltatások bemutatására került sor, amelyet Mr. Yannis, a DARMIS média igazgatója és osztályvezetője tartott.

Jelenleg Újhelyi István EP képviselő tart előadást.
Olvassanak minket a továbbiakban is!