Kezdőlap Egészség Tavaszi hidratálás, fiatalítás világelső színvonalon

Tavaszi hidratálás, fiatalítás világelső színvonalon

Most, hogy ránk tört a harmatos tavasz, eljött az ideje, hogy a bőrünket is fiatalítsuk, hidratáljuk a téli álom után. Ehhez tudok Önöknek egy világelső, egyedülálló terméket, az új, őszibarackvíz alapú PANDHY’S™ Multi Mol HyaGelt, amely négyféle hyaluronsav keverékét tartalmazza.

A hyaluron saját súlyának 1000x-ét képes nedvességben megtartani, ily módon, azonnal, láthatóan, feszessé téve a bőrt,teljes biztonsággal, minden káros anyagoktól mentesen. Az eddigi gyakorlatban, csak bőrgyógyászok által, injekció formában juthattunk hozzá, csillagászati áron.
Ez a gél viszont, a bőrön keresztül képes felszívódni, és az összes bőrréteget megfelelően hidratálni, feszesíteni. Mindezt egy nagyon kellemes, relaxáló kozmetikai kezelés formájában elérhető áron tudom ajánlani.


– Bőrfiatalító terápia
– Az arc és dekoltázs bőrének megújítása
– Letisztítás, peelingezés, ultrahangos vizes hámlasztás (hidroabrázió), tonizálás, relaxáló kézi masszázs Afrika aranyával, és végül  hyaluronsavas
arcfeszesítés, és a befejezéshez a damaszkuszi rózsát hívjuk segítségül, ami nem csak fiatalítja a bőrt, hanem illatával egy pompás rózsakertbe varázsol, megszabadítva minket a mindennapi stressztől.

Lakos Edit Pandhy’s diplomás kozmetikus
Cukorspa kozmetikai szalon
Kecskemét,Bocskai u. 1.
30 515 57 60