Kezdőlap Események A VOSZ Gazdasági Fórumot tartott Kecskeméten

A VOSZ Gazdasági Fórumot tartott Kecskeméten

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Bács-Kiskun Megyei Szervezete, a megye gazdasági helyzetét elemző fórumot tartott Kecskeméten, a Bozsó Gyűjteményben, kedden 14 órakor.

„A VOSZ Bács-Kiskun megyében”, illetve „Az elmúlt négy év értékelése” címmel tartott Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke tartott előadást.

A piacot és a fogyasztást, illetve a régió üzleti lehetőségeit dr. Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet igazgatója egy prezentáció keretén belül mutatta be.

Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, „Helyben a foglalkoztatásért, illetve „Bértámogatás és befektetés ösztönzés a megyében címmel tartott, az új szemlélet a NAV gyakorlatáról, illetve a vállalkozás barát eljárások a mindennapokról, Benda Ferencné, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatásnak igazgatója beszélt.

„Hogyan tartsuk meg a munkavállalóinkat? Konkrét megoldások a szakértőktől címmel tartott előadást Dr. Merényi Attila, a Merényi és Társai Kft. ügyvezető igazgatója.

Dr. Dávid Ferenc a VOSZ főtitkára, „A VOSZ a vállalkozásokért. Hallatjuk a hangunkat.” címmel tartott előadást.

A fórum moderátora Széles Ernő, a BussinessPlus Consulting Kft. ügyvezető igazgatója volt.