Kezdőlap Egészség Anyák napi fotópályázatot hirdet az Avon Kontaktpont Kecskemét

Anyák napi fotópályázatot hirdet az Avon Kontaktpont Kecskemét

A több ezer szépségápolási terméket, illatszert, kozmetikumot és elégedett ügyfelet számláló AVON Kontaktpont Kecskemét szuper lehetőséggel rukkolt elő a bevállalós családok számára. Három vagy több generációs fotópályázatot hirdet, mindazoknak, akik értékes nyereményekkel és fantasztikus élményekkel szeretnének gazdagodni.

A pályázat lényege, hogy április 13-a és május 15-e között, küldj be olyan képet, melyen a családod legalább három generációja szerepel. Bár azt hinnénk ez igazán csajoknak való verseny, szeretettel várják vállalkozó kedvű férfi/fiú rokonok fényképeit is. A fotókból egy 5 tagú szakmai zsűri fogja kiválasztani az első három helyezettet. Az első helyen végző családot profi sminkes és fodrász segítségével átváltoztatjuk, majd egy fotósorozatot készítünk Róluk. A második helyezett egy 15.000 Ft, a harmadik helyezett család egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot kap. Ezen felül minden pályázó ajándékban részesül. Az eredményhirdetésre május 19- én kerül sor.
A képeket beküldheted a [email protected] e-mail címre, Facebookon privát üzenetben vagy személyesen a Rákóczi út 18. szám alatti üzletükben nyitvatartási időben.
Mindenki jelentkezését nagyon várják!
A pályázat beküldésével hozzájárul a képek közzétételéhez.