Kezdőlap Közlekedés Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos, 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mélykút közelében, az 5312-es számú úton 2017. április 25-én 20 óra 30 perc körül egy 43 éves bácsalmási férfi egy Alfa Romeo típusú személygépkocsival közlekedett Jánoshalma irányába. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi haladása során járművével a nedves úttesten megcsúszott, majd az útpadkára sodródva egy fának ütközött. Az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a férfi súlyos sérülést szenvedett.

Az 5-ös számú főúton 2017. április 25-én 11 óra körül egy 77 éves kecskeméti férfi egy Opel Corsa típusú személygépkocsival és a hozzá kapcsolt utánfutóval közlekedett Táborfalva irányából Felsőlajos felé. A férfi a főút 61-es kilométerénél járművével lehaladt az úttestről, majd egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr és a jármű két utasa – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látásviszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)