Kezdőlap Egészség Beköszöntött a húsvét a Betti Delikátesz üzletébe

Beköszöntött a húsvét a Betti Delikátesz üzletébe

A kecskeméti Betti Delikátesz hagyományos termékeivel a megnyitás óta hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen városunkban egyedi kezdeményezésnek számít. A barátságos kiszolgálásnak, a házias ízeknek, valamint a 100%- ban természetes alapanyagainak köszönhetően számos vásárló tér be a Csáky utca 18. szám alatti üzletükbe. 

A húsvéti vacsora alapanyagainak beszerzéséhez keresve sem találhatnának jobb helyet, mint a Betti Delikátesz üzlete. Polcaikon az NPK Charolais organikus marha sonka mellett, a Püski Manufaktúrának köszönhetően házi füstölt sonka, valamint friss tanyasi tojás is megtalálható. A tojások szabadon élő baromfiktól származnak, melyeket kizárólag természetes alapanyagokkal táplálnak. 


A Delikáteszben az édesszájúak is megtalálhatják a foguk alá való desszertet a vadonatúj húsvéti kalács formájában, amit, mint ahogy az üzletben kapható többi pékárut is, tönkölybúzából készítenek.
A kakaós finomság rendelhető mazsolával, steviával, de a hagyományt kedvelők kérhetik sima cukorral is.

A kiadós étkezés után persze mindenkinek jól esik leülni a nappaliban és beszélgetni a rég nem látott rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal, amihez kiváló hangulatot biztosítanak a Kontyos Borház gyümölcsbor ritkaságai, melyeket Kecskeméten hiánypótló módon árusít a Betti Delikátesz.

Válaszd Te is a Betti Delikáteszt a húsvéti hozzávalók beszerzéséhez!

Betti Delikátesz
6000 Kecskemét,
Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28