Kezdőlap ÉT-TRENDEK ÉT- TREND a Black Cat Pubban

ÉT- TREND a Black Cat Pubban

Ha az üzleti megbeszéléseidhez, magánórádhoz vagy egyszerűen csak a barátaiddal való találkozáshoz egy nyugodt helyet keresel, válaszd bátran a Black Cat Pubot! Tágas boxai, hangulatos világítása, gyors és barátságos kiszolgálása segít a kikapcsolódásban.

A nemrégiben megújult pub szendvicsekkel, kiváló minőségű borokkal, sörökkel, egyéb üdítőkkel, forró csokival, valamint hatalmas választékban olasz kávé különlegességekkel várja kikapcsolódásra vágyó vendégeit, amit már az vadonatúj pultnál is kérhetsz. A hely kiválóan alkalmas arra, hogy megmérettesd magad csocsóban, dartsban a barátaiddal vagy akár más baráti társaságokkal szemben is. Itt bátran rendezheted a legény/ lány búcsúdat, a születésnapi bulidat. Kellemes, nyugodt légköre lehetővé teszi, hogy remek társaságban kipihenj egy fárasztó napot vagy hetet.

Szerkesztőségünk ezért választotta ÉT-TREND című gasztrotúrájának második állomásaként a Black Cat Pubot, ahova a mai reggel folyamán látogattunk el, heti megbeszélésünk alkalmából.
Egy finom kávé, frissítő üdítő és ropogtatni való mellett nyugodtan át tudtuk beszélni a heti, illetve havi teendőket. 

Válaszd Őket Te is!

Black Cat Pub
6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 6.
Tel: 30/ 357 0375
Nyitva tartás:
hétköznap: 07:00-22:00