Kezdőlap Események Az életem több, mint csillogás

Az életem több, mint csillogás

Szekeres Adrien 6 hete elindította személyes blogját, “Az én világom”címmel.  A blog elsősorban inspirálni szeretne, kedvet csinálni a hétköznapokhoz. Megmutatni, hogy mennyi szépség van a mindennapokban, csak fel kell fedezni.

Már a múltban volt lehetősége blogolni magazinoknak, de most ideje volt elindítani valami még személyesebbet.

“Szeretek írni és a rajongóimmal is napi szinten kommunikálok emailen, vagy a Facebookon keresztül. Gyakran megesik, hogy érkezik egy-egy levél is. Az elmúlt 3 évben egyre több olyan üzenetet kaptam, amiben a rajongók kíváncsiak voltak egy receptre, egy könyvre, egy filmre, vagy arra, hogyan kezdtem el jógázni.”- mondta.

Ezért is döntött úgy Adrien, hogy a sajtónak a Római parton, egy piknik formájában mutatja be a blogot, mivel sok időt tölt itt, és így mindenki belepillanthatott a színpadon túli életébe is.

A blog alapvetően mindennel foglalkozni fog, ami körülveszi, vagy foglalkoztatja a színpadon kívül. De a rend kedvéért témákra lett osztva: életmód, gasztro, kultúra, kreatív és egy havi kedvenc. A blog havonta többször frissül.

“Mindig lényeges lesz a történet, amibe beágyazok egy receptet, vagy könyvajánlót. Szeretek főzni, enni, éttermeket és piacokat felfedezni és közben  beszélgetni az emberekkel. Az egyik legnagyobb kikapcsolódás számomra, amikor a gyerekekkel alkotunk valamit. Jógázom, és nincs nap, amikor ne olvasnék. Mindig keresem az érdekes filmeket, kiállításokat, színdarabokat.” – mondta el Szekeres Adrien a vendégeknek.

Adriennek fontos közösséget építeni, beszélgetni, összekapcsolni. A piknik során megismerhettük Adrien támogatóit is, akik kreatív módon mutatkoztak be. A Félegyházi pékség segített abban, hogy a piknik igazán egyedivé váljon.

“A piknik igazán közel áll a szívünkhöz, ezért is alkottuk meg a Piknikség® brandet. Ezek olyan kávézó-pékségek az ország több pontján is, ahol nem csak frissen sült pékárukkal, szendvicsekkel és gőzölgő olasz kávéval várjuk vásárlóinkat, hanem egy kis kikapcsolódáshoz, vagy találkákhoz is tökéletes helyszínt nyújtunk. Célul tűztük ki ugyanis, hogy a vásárlóinkat csakis otthonos, kellemes környezetben, kiváló minőségű pékáruval szolgálhatjuk ki. Az általunk készített termékek is mind gondos előkészítést igényelnek, és a nosztalgikus receptúrákat alkalmazó, otthoni ízvilágú termékeinknél sem engedtük, hogy a nagyüzemi hatás érvényesüljön. Sőt, a “Pékmester keze munkáit” kínáljuk. Folyamatosan a megújuláson dolgozunk azért, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a saját ízvilágának való finomságot pékségeinkben, vagy Piknikségeinkben.” – mesélte el Kovács Adri a Félegyházi Pékség marketing koordinátora.

Díjnyertes Néró Rosé borával a finom ételek mellé járó finom bort a Koch Borház biztosította.

„Számunka mindig nagy megtiszteltetés Szekeres Adriennel és csapatával dolgozni, örömmel álltunk a sajtópiknik ötlete mellé is. Egy olyan bort választottunk, mely jól illeszkedett a rendezvény helyszínéhez és hangulatához: a Prémium Néró Rosénk egy igazán fiatalos és könnyed nyári bor, valódi illat-, és ízbomba. Ezen borunkból ez az első évjáratunk, Franciaországban Cannes-ban a Rozé borok világversenyén egyedüli magyar borként kapott aranyérmet. Ahogy Adrien blogja az Ő világát mutatja be, ezen bor a mi világunkba enged egy kis betekintést.”  – mondta Fehér Anna- Koch Borház Kecskemét

A pikniknek több kedvcsináló pillanata is volt. A Fuji film Instax kamerája, mely azonnali emlékeket készített mindenkinek. A PomPom natúr kozmetika, mely Adrien legújabb felfedezése, sok finom terméket hozott, amiket tesztelni lehetett, és természetesen mindenki kapott ajándékba is. Mi pedig már nagyon várjuk az új, levendulás termékeiket.

“A piknik ötlete több okbólt tetszett nekünk, hisz termékeink természetes alapanyagokból készülnek, nincsenek tesztelve állatokon. A piknik gyermek és kutyabarát rendezvény volt, ezekből pedig nincs sok Budapesten. Örülünk, hogy sokan megismerhették termékeinket, melyek hamarosan egy levendulás termékcsaláddal bővülnek.” – mesélte nekünk Pétek Erika, a PomPom natúrkozmetika megálmodója.

Egy fagyis kávébár is kiépült a parton a Cremesso támogatásával, és aznap több kávégép is új tulajdonosra talált egy kis verseny során,  melyet a Toyota Sakura autószalon koronázott meg. Egy vadiúj Hybrid Toyota Yarist lehetett nyerni egy hétvégére.

„Nagy megtiszteltetés, hogy Adrien blogindulásánál ott lehettünk, most tényleg igaz a cégünk, –  a Toyota-Sakura mottója – ” for good people” , vagyis jóembereknek . Ezen a pikniken minden szempontból elérte azt, hogy jó emberek, jól érezzék magukat.” -nyilatkozta Füredi István a Toyota Sakura tulajdonosa.

Annak ellenére, hogy Adrien kivételesen nem készült fellépéssel, a piknik vendégei kitapsolták maguknak, és így mindenkinek elénekelte élőben új kislemeze Így jó című dalát.

Partnereink finom és illatos ajándékai mellett Adrien is szeretett volna ajándékot adni mindenkinek. Híres granoláját készítette el mindenkinek, amit egy kis 50-es évek ihletett tölcsérben vihetett haza mindenki! A receptet itt találod: http://szekeresadrien.hu/az_en_vilagom/2017/05/03/magok-nem-csak-madaraknak-avagy-granola-hazilag/

Fotók: Schumy Csaba