Kezdőlap Közlekedés Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Egy 52 éves bajai férfi 2017. május 11-én 0 óra 20 perc körül az általa vezetett Ford tehergépkocsival az 54-es számú főúton, Soltvadkert irányába közlekedett. Haladása során a főút 39-es kilométerénél eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy 47 éves szekszárdi férfi által vezetett Mercedes Atego típusú tehergépkocsival. A baleset következtében az 52 éves férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyosan megsérült.

Az 51-es számú főúton 2017. május 11-én 7 óra 20 perc körül egy 52 éves bajai férfi egy Nissan 350Z típusú személyautóval Baja irányába közlekedett. Haladása során a 153-as kilométernél letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol járművével megcsúszott és az úttesten keresztül a menetirány szerinti bal oldali útpadkára sodródott, majd azt követően két fának ütközött és végül a tetejére borult. A baleset következtében a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)