A Fenséges Fürjes Birodalom is kitelepült a kiskunmajsai Levendula Szüretre

  MEGOSZTÁS

  A Fenséges Fürjes Birodalom is kitelepült az immáron harmadik alkalommal megrendezett kiskunmajsai Levendula Szüretre, amely kiváló helyi – és kézműves termékeivel csalogatja az arra járó fürdőzőket, illetve a helyi lakosokat.

  A fürjtojások felhasználásával élelmiszereket, valamint kozmetikai cikkeket előállító Fenséges Fürjes Birodalom projektmenedzsere, Paku Zsófia számolt be a Levendula Szüretre első alkalommal kitelepült vállalkozás főbb tevékenységeiről.

   

  “Több kóstolási lehetőséggel egybekötött bemutatót tartottunk már országszerte, azonban ez az első kitelepülésünk a kiskunmajsai Levendula Szüreten, ahol kiváló minőségű kézműves élelmiszereket kínáltunk, repertoárunk bővítéseként pedig bemutattuk a hamarosan megvásárolható kozmetikai termékeinket – szappanjainkat, samponszappanjainkat – is, amelyek jelenleg tesztidőszakban vannak.

  A Levendula Szüreten több saját termékkel is készültünk, többek között levendula-ízesítésű fürjtojással, habkarikákkal, linzerrel valamint a kistermelői barátaink által készített levendulásszörppel – és zselével, amelyeket akár meg is lehetett vásárolni a standunknál.

  Jelenleg is fejlesztés alatt áll a krém-ágazatunk, amelynek keretében minőségi arcradírokat és különböző szépségápolási krémeket szeretnénk a jövőben piacra dobni.
  Örömmel tölt el bennünket, hogy ekkora érdeklődés van a termékeink iránt, hiszen a kitelepülésünk célja, hogy minél több emberrel megismertessük a termékeinket és a véleményüket meghallgatva alakítsuk különleges receptúránkat.”

  A Fenséges Fürjes Birodalom legnépszerűbb terméke egyébként a sült fürjtojás volt, amelyet imádtak a Szüretre kilátogató vendégek.

   

  Mindenképpen érdemes megkóstolni. 

   

  Fenséges Fürjes Birodalom
  Kiskunmajsa,
  Árpád u. 27.
  Tel: 20/ 2016 1328
  facebook.com/fensegesfurjesbirodalom

   

  MEGOSZTÁS