Kezdőlap Események Az Újházépítés is kitelepült a II. Barackpálinka és Borfesztiválra

Az Újházépítés is kitelepült a II. Barackpálinka és Borfesztiválra

 

A kecskeméti Újházépítés építőipari cég is képviseltette magát standjával városunk főterén a II. alkalommal megrendezett Barackpálinka és Borfesztiválon, amely június 20. és 25. között kínált tartalmas kikapcsolódási lehetőséget az érdeklődőknek.

 

 

 

A Suha Tamás ügyvezető igazgató által irányított építőipari-cég 2010 óta van Bács-Kiskun megye és Pest megye területén piaci szegmensében, tevékenysége pedig olyan energiatakarékos ingatlanok kivitelezését foglalja magába, amelyek minőségi hőszigeteléssel és Magyarországon még kibontakozni látszó, egyedülálló hőlégcserélő-beépítéssel vannak felszerelve, hozzájárulva a környezettudatossághoz, illetve csökkentve a – téli időszakban igencsak megnövekedett – rezsiköltséget.

 

A Hírös Agóra Kulturális Központ egyik szponzoraként és a Cifrapalota fő támogatójaként úgy gondoltuk, hogy a jobbnál-jobb italokat és kézműves termékeket árusító standok mellett mi is képviseltetjük magunkat szolgáltatásainkkal.
Az Újházépítés standjánál munkatársainktól bővebb tájékoztatást kaphattak az érdeklődők, illetve az ott található szórólapok felmutatásával – amennyiben megrendelik a szolgáltatásunkat – kedvezményesen, akár a teljes tervezői díj elengedésével juthatnak hozzá az általuk megálmodott édes otthon kulcsához.
Kitelepülésünk szerencsére nagy sikert aratott, több komoly érdeklődő is jelentkezett, így a jövőben is képviseltetni kívánjuk magunkat a város népszerű fesztiváljain.”
nyilatkozta Suha Tamás, az Újházépítés ügyvezető igazgatója.

A generálkivitelező cég által épített ingatlanok személyre szabott, pénztárcabarát megoldásokkal és minőségi tervezéssel állnak partnereik rendelkezésére, a cég pedig saját tervezői – és hitelügyintézői gárdával biztosítja a beruházó álomotthonának a felépítését.

Az Újházépítés standja egyébként az egész fesztivál alatt látogatható volt a főtéren, így a jövőben is érdemes nyitott szemmel járnia annak, aki a tökéletes családi ház megvalósításán gondolkozik.

ENERGY EFFICIENT
Home kft.

Kecskemét, Füzes utca 16.
Tel: 06-70/ 942 77 76
06-30/ 435 24 48
www.ujhazepites.com
[email protected]