Kezdőlap Gazdaság Csúcsteljesítménnyel nyitotta szezonját a Hírös Agrária Kft.

Csúcsteljesítménnyel nyitotta szezonját a Hírös Agrária Kft.

 

A Kecskeméten és Baján egyaránt jelenlévő vetőmag-, műtrágya-, és növényvédő-szerek kereskedelmével foglalkozó Hírös Agrária Kft. az idei szezonban is említésre méltó csúcsteljesítménnyel növelte népszerűségét a szántóföldi növénytermesztők körében.

A rugalmasságáról és kiváló minőségű szolgáltatásairól híres cégnél a tavaszi forgalom nem csak a bevételt, de az értékesített termékeket, az eladott tonnákat, valamint a kamionmennyiségek arányát is növelte, amelyről File László, a Hírös Agrária Kft. ügyvezető igazgatója számolt be Magazinunknak.

 

Ami a Hírös Agrária Kft. szántóföldi növénytermesztéssel kapcsolatos szolgáltatásait illeti, a cég vezetése büszkén jelentheti ki, hogy egy rendkívül komoly időszakon van túl. Minden számadatban túllépte a 2016-os esztendőt, amely hatalmas sikerként is definiálható:

 

„Az értékesített és bevételi forrásainkat illetően cégünk folyamatosan növekedni látszik. Folyamatban van egy új, 600 m2 -es raktárépület bérbe vétele, amellyel nem csak az előre gondolkodás lehetőségét, hanem a jelenlegi telephelyünk kapacitását ugyancsak növeljük.

Cégünk életében fontos, hogy korszerű eszközökkel lássuk el a feladatainkat, ezáltal az eszközparkunk is megújulás alatt áll.
A telephelyeinken igénybe vett targoncáinkat kicseréltetjük egy újabb, korszerűbb munkagépre, így még gyorsabban és precízebben tudunk hozzájárulni a minőségi termékek beszállításához, illetve azok értékesítéséhez.

Az idei esztendőt az értékesítés terén meghatározták a darabszámok. A kukorica és napraforgó vetőmag értékesítéséből több mint 11-12%-os – körülbelül 420 zsáknyi – növekedés tapasztalható, amellyel igencsak túlléptük a tavalyi eladott mennyiségeket.

A forgalmunk is gyarapodni látszik, hiszen minden napra van legalább két új ügyfelünk, illetve a régebbi partnereink is hűséggel fordulnak felénk.

Az idei esztendőben szorosabbra fűztük a viszonyt az OTP Bankkal, így immáron kizárólag szakemberek végzik a bankügyeinket.

Ami a szolgáltatásainkat illeti, továbbra is költséghatékony megoldásokkal kedvezünk partnereink, vásárlóink számára, ezzel optimalizálva számukra a kukorica, vagy a napraforgó termesztés kiadásait.

Megnövekedett árualapunk nem csak a cégen belüli innovációnak és precizitásnak, hanem a dolgozóink szakképzettségének, rátermettségének is köszönhető.”

 

A Hírös Agrária Kft. fő specialitása a rugalmas és minőségi ügyfélkiszolgálás, valamint a kollégák magasszintű megbecsülése.
A cég hisz abban, hogy a növekedés továbbra is a korrekt ügyféltájékoztatásban és a hiteles partnerkiszolgálásban rejlik.

 

Kecskemét Cím: H-6000 Kecskemét, Halasi út 19/A
(a volt Baumax utáni felüljáró alatti úton, az Alcufer – hulladékgyűjtő – telep mellett)
Telephely telefonszáma: +36-76/898-183
Telephely vezető: Leviczky Attila +36-30/299-1611
[email protected]

Értékesítő: Kotvics Zoltán +36-30/553-9805

[email protected]

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig

Baja Cím: H-6500 Baja, Nagy István u. 35.
Telephely telefonszáma: +36-79/543-760
Telephely vezető: Schwicker Imre +36-30/974-5224
[email protected]

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig