Kezdőlap Kecskemét Egy 10 éves fiú története – BRT kezeléssel regenerálódni

Egy 10 éves fiú története – BRT kezeléssel regenerálódni

A BRT kezelésekkel nem csak az allergiát kiváltó okok a megszűntethetőek, hanem a bizonyos betegségeknél a regenerálódási idő is, természetesen mellékhatások nélkül. Így történt ez Péterkénél (10) is, akinek évek óta megkeserítette gyermekkorát a végbélnyílásán kialakult tályog. Erről bővebben Terentyák Gabriella mesélt Magazinunknak:

Péterkének egy tályog volt a végbélnyílásán, amelyet többszöri alkalommal felnyitottak és kezeltek, de a seb nem akart összeforrni, folyamatosan váladékozott, illetve volt egy elhalt rész is, amelyet egy operáció segítségével távolítottak el. Péterke jelenleg már utókezelésekre jár, ami azt jelenti, hogy a BRT kezelés segítségével a felnyitott seb pár nap után beforrt, majd véglegesen megszűnt a váladékozás. Több BRT kezelésre is szüksége volt Péterkének, hogy a sebek összeforrjanak és kitisztuljon a szervezete, hiszen már évek óta megkeserítette az életét. A tályog egy olyan betegség, amely felfelé irányul, a szövetekbe tör magának utat, amelynek következtében alakul ki a véres váladék és a kellemetlen érzés. A BRT-nek köszönhetően már teljesen tünetmentesen élheti gyermekkorát Péterke.

Megkérdeztük Péterkét is, hogyan érezi magát:
Régebben nagyon fáradékony, aluszékony voltam, de amióta elmúlt a betegségem, azóta sokkal boldogabb vagyok, többet játszom. Keresztanyukám javasolta apukámnak, hogy jöjjünk el Gabi nénihez, mert ő tud rajtam segíteni, így eljöttünk és azóta már nem is vagyok beteg.

Kecskemét, Fecske utca 8/A
Időpont egyeztetés: 06 70 245 7900
                                 06 70 702 4103
                               06 76 383 586
Kunigunda Sószoba a Facebookon
Kunigunda Sószoba a Weben
Kunigunda Sószoba a Weben