Kezdőlap Események Grillimádók figyelem! – Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár a Kardos...

Grillimádók figyelem! – Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár a Kardos Uszodatechnikai Expon

MEGOSZTÁS

 

A tavaszi grillszezont a Kardos Uszodatechnika csapata idén is megünnepli, így 2017. június 1. és 3. között kerül megrendezésre a Kardos Uszodatechnikai Expo, amelynek keretén belül Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár lesz megtekinthető.

A rendezvényen különböző medencéket alakítanak ki a szervezők: a CalderaSpa legújabb típusait, valamint a kanadai Broil King grilleket, amelyek a mai napig is Észak Amerikában gyártanak a grill igazi nagymesterei.  Az eseményre látogatók többek között megtudhatják, hogy milyen hatással van testünkre és lelkünkre a mindennapos pezsgőfürdés továbbá, hogy miért érdemes kültéren elhelyezni jakkuzinkat, illetve azt, hogy mennyit fogyaszt egy átlagos és egy átlagon felüli masszázsmedence, hogyan gondoskodhatunk a makulátlan víztisztaságról és hogyan vigyázhatunk kisgyermekeink, unokáink egészségére otthoni medencénkben. Azok a családok, akik már rendelkeznek jakuzzival, azoknak a legmodernebb vízkezelési praktikákról és a hatékony üzemeltetésről is hallhatnak

2017. június 3-án a Broil King Grill-nap keretein belül egy közös sütögetésre várnak minden kedves érdeklődőt!

Ha szívesen kérne tanácsot szakértőktől a grillezéshez, ha nem tud dönteni, hogy milyen az Ön számára ideális grillsütő, látogasson el a Kardos Uszodatechnikai Expo-ra szombaton!

A szombati programok a következőek:

10.00: Reggeli – quesadilla minden mennyiségben. Klasszikus lazacos, gombás, aszaltparadicsomos, magyaros

11.30: Batyus csirkecomb, nem árulunk zsákbamacskát: pácolt csirkecomb zöldségágyon egy csipetnyi pikantériával

13.00: Könnyed zöldségek és szüzek játéka, csirkecombok különböző variációban

14.00: Steak varázslata! Hogyan süssük meg a világ legjobb steakjét?

14.30: Hogyan csináljunk tökéletesen disznóhúst, tarja és karaj a terítéken

15.30: Desszert a grillen? Igen! Grillezett gyümölcsök, körte, ananász, egy csipetnyi fahéjjal és chilivel

16.30: Oldalasok oldalasa, egész nap egy 4 kilós oldalast fogunk sütni, amely megkoronázza a napunkat! Nézze meg, hogyan válhat egy egyszerű alapanyagbók remekmű!

„Kardos” Uszoda- és Víztechnika Ker. és Szolg. Kft.
A magyar Uszodatechnika Egyesület alapító tagja
Kecskemét, Ceglédi út 22.
Telefon: 76/509-700
Fax: 76/509-702
E-mail: info@kardosuszodatechnika.hu
Facebook esemény  

 

MEGOSZTÁS