Kezdőlap Események A Kobela Autósiskola egy tanuló szemszögéből

A Kobela Autósiskola egy tanuló szemszögéből

A Kobela Autósiskola oktatói több éves tapasztalattal rendelkeznek, akiknek maximális célja, hogy minden olyan ismeretet, tapasztalatot átadjanak a tanulóknak, amely elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Magazinunk Lázár Fannival, a Kobela Autósiskola egyik tanulójával beszélgetett.

Volt valami oka, hogy nyárra iktattad be a jogosítvány megszerzését?

Igen, még pedig az, hogy szeptembertől Budapesten fogok tanulni, ezért úgy gondoltam, hogy ameddig nem kezdődik az iskola, addig itt, Kecskeméten szerezném meg a vezetői engedélyemet, hogy ne a fővárosban, az iskola mellett kelljen időt szánnom rá.

Miért ezt az autósiskolát választottad?

Az egyik barátnőm itt szerezte meg a jogosítványát és mesélte, hogy ő rendkívül jól érezte magát, nagyon elégedett volt az oktatójával, így az ő ajánlásával választottam ezt az autósiskolát.

Hogy érzed magad a Kobela Autósiskolánál?

Nagyon jól érzem magam, a vezetés sokkal nehezebb, mint azt elsőnek gondoltam, de az oktatóm rendkívül tapasztalt, segítőkész és türelmes is, számomra ezek nagyon fontosak, hiszen csak így lehetséges, hogy a jövőben kezelni tudjak egy-egy forgalmi helyzetet, továbbá hogy magabiztosan üljek a volán mögé.

 

Ha Te is szeretnél a Kobela Autósiskola magas színvonalú gépjárműoktatásában részt venni, akkor érdeklődj az alábbi elérhetőségek egyikén:

KOBELA AUTÓSISKOLA
6000 Kecskemét, Hornyik János krt. 1.
6000 Kecskemét, Balaton u. 2.
E-mail: [email protected]
Web: www.kobela.hu
Facebook: KOBELA AUTÓSISKOLA KFT.
Telefonszám: 76/48-49-41