Kezdőlap Események A Filharmónia Magyarország OrgonaPont címmel nyári orgonakoncert-sorozatot indít országszerte.

A Filharmónia Magyarország OrgonaPont címmel nyári orgonakoncert-sorozatot indít országszerte.

2017_Filharmonia_Orgonapont_Kecskemet_A1_PRINT

 

Kecskeméten augusztus 21-én, este hét órai kezdettelBalatoni Sándor orgonaművész és Csapó József kontratenor koncertjét – Organum Pannonicum – Bel canto címmel – hallhatja a közönség, az Evangélikus Templomban. A két művész kiemelkedő tehetségüket külön-külön is számtalan alkalommal bizonyították már, ezúttal együtt varázsolják el a kecskeméti közönséget.

 

A könnyű, oldott, de magas színvonalú hangversenyek elsősorban az orgonamuzsikára épülnek, és tizenhat városban kínálnak igényes időtöltést az idei nyár közönségének. A koncertek többi állomásáról itt olvashatnak.

 

A hangversenyeket minden kikapcsolódni és feltöltődni vágyónak, fiatalnak és idősebbnek, gyermekeknek, családoknak, minden orgona- és zenekedvelőnek szívből ajánljuk.

Jöjjön el, és merítkezzünk meg együtt a hangszerek királynője által kínált csodálatos élményben a templomok kellemesen hűvösében!

Jegyek kaphatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában (Kecskemét, Deák F. tér 1.) valamint online www.jegymester.hu, illetve a koncert előtt 1 órával a helyszínen. Jegyár: 1.900 Ft, kedvezményes jegyár (diák, nyugdíjas vagy Filharmónia bérlettel rendelkezők számára): 1.500 Ft.

További kedvezmény: Amennyiben valaki felmutat az OrgonaPont 2017 programsorozat bármely 2 koncertjéről 1-1 belépőjegyet, akkor a 3. koncertre ingyenes a belépése!

2017_Filharmonia_Orgonapont_Kecskemet_A1_PRINT