Kezdőlap Egészség DRESS FOR ME – Elegancia az egyediségre szabva

DRESS FOR ME – Elegancia az egyediségre szabva

Manapság egyre több hölgy számára fontos, hogy a ruhadarab, amit visel, ne csak divatot, hanem a saját személyiségét is képviselje, hiszen ez által tudjuk magunkat még jobban érezni a bőrünkben.

Így van ezzel a Nagykőrösi utca 12. szám alatti Dress for Me Divatüzlet tulajdonosa is, Heródekné Fekete Edit, akinek régi álma volt egy olyan üzletet nyitni Kecskeméten, ahol főként a minőségi, magyar gyártású ROUGE Avenue termékek találhatóak, ráadásul fiatalfelnőtt kortól egészen időskorig mindenki számára ideális megjelenést biztosítanak, legyen szó hétköznapi, vagy alkalmi viseletről.

„Közel egy évtizede, hogy a magyar tervezésű és gyártású ROUGE Avenue márkára tettem le a voksomat, hiszen ezek a ruhák nem csak a divatot és az eleganciát, de a kényelmet is biztosítják a viselőjük számára, ráadásul mindezt elérhető áron, valamint a legkiválóbb minőségben.
Üzletünket április 24-én nyitottuk meg Kecskeméten, tágas tereinek köszönhetően pedig egy olyan vonzó design kialakítására törekedtünk, amely a francia életérzést idézi elő a vásárlókból.
Dress for Me megnyitása óta számos fejlesztést megvalósítottunk már az üzletben, többek között kétszeresére növeltük a készletpalettánkat, elérhető lett nálunk a bankkártyás fizetési mód, megjelentek az ajándékként is helytálló vásárlási utalványok, a megvásárolt termékeknek pedig egy sajátmárkás papírszatyrot biztosítottunk, amellyel hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.


A jövőben is szeretnénk újdonságokkal, páratlan akciókkal és törzsvásárlói programmal kedvezni a vásárlóink számára, és bízunk benne, hogy a továbbiakban is elégedettséget és minőségi ruhadarabokat vihetünk a hölgyek hétköznapjaiba.”
– nyilatkozta Heródekné Fekete Edit.

A Dress for Me üzletében garantált a barátságos kiszolgálás és a folyamatos akció, így bármikor megéri betérni egy kis vásárlásra, esetleg egy komplex stílustanácsadásra.

 

Dress for Me egyébként legközelebb a július 22-én, Jakabszálláson megrendezett Jakab-napi Vigasságon fog divatbemutatót tartani, ahol megtekinthetők lesznek a legújabb nyári kollekció páratlan ruhadarabjai és kiegészítői, így mindenképp megéri majd kilátogatni.

 

 

Dress for Me
 Ruha Nekem! 
Minden alkalomra!  

Dress for Me 
6000 Kecskemét 
Nagykőrösi utca 12. 
( budai u sarka ) 
Tel: 06-20-530-55-55