Kezdőlap Közlekedés Kórházba szállítását követően halt meg a 69 éves szerb sofőr

Kórházba szállítását követően halt meg a 69 éves szerb sofőr

Mint arról korábban beszámoltunk, Kiskunhalas határában halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. július 10-én 6 óra 30 perc körül.

A helyszíni szemle adatai szerint az 53-as számú főúton közlekedett egy Zastava gyártmányú személygépkocsival Kiskunhalas irányából egy 69 éves szerb férfi. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő Ford Focus típusú személygépkocsival, amit egy 31 éves budapesti férfi vezetett.

A baleset következtében mindkét gépjármű sofőrje megsérült, őket kórházba szállították, azonban szerb gépjárművezető ott életét vesztette. A 31 éves férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)