Kezdőlap Közlekedés Az elmúlt 24 órában számos baleseti helyszínen intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 órában számos baleseti helyszínen intézkedtek a rendőrök

MEGOSZTÁS

Megyénkben az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A helyszíni szemle adatai szerint egy 41 éves nő egy Ford Escort típusú személygépkocsival közlekedett Jánoshalmán, a Jókai Mór utcán a Bajai utca felé 2017. augusztus 22-én 10 óra 25 perc körül. Haladása során úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy az ott kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező és egyenesen továbbhaladni szándékozó 68 éves nő által vezetett  elektromos kerékpárnak, aminek következtében összeütköztek. A kerékpáros az úttestre esett és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Khalas1

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

 

Khalas2

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)
MEGOSZTÁS