Kezdőlap Rólunk Megjelent az ARM fesztiváli különszáma

Megjelent az ARM fesztiváli különszáma

Megjelent az Alföldi Régió Magazin Fesztivál különszáma, amely ebben a hónapban is érdekfeszítő cikkekkel, interjúkkal, és cégek bemutatkozásával várja kedves olvasóit.

A különszámban megtalálható a 70’-es és 80’-as évek egyik legnépszerűbb együttese, az egykori Neoton Família ragyogó hangú énekesének interjúja. Csepregi Évával a kecskeméti látogatása apropóján beszélgettünk, amely során az énekesnő kitért arra, hogy milyen érzés volt a 80’-as évek egyik leghíresebb zenekaraként fellépni több száz ember előtt.

A több mint 20 éves múltra visszatekintő Taképszolg Kft. jelenlegi tevékenységeit is bemutattuk, így arról is olvashatnak, hogy a cég egykor családi vállalkozásként indult, napjainkban pedig mintegy 400 főt foglalkoztat.

Baksy Andrással, Lajosmizse polgármesterével készített interjúnkból megtudhatják az olvasók, hogy melyek a város idei tevékenységei, illetve az elnyert pályázatok kivitelezési folyamatáról is olvashatnak.

Továbbá interjút készítettünk Bács-Kiskun megye legnépszerűbb vendéghelyei között szereplő Nádas Vendéglő alapítójával, Szentkúti Gyulával, valamint jelenlegi vezetőjével, Szentkúti Györggyel.

Ezen kívül interjúsorozatunkban a Mágnás Miska két szerelmi szálának szereplőit játszó színészeket mutattuk be – jelenleg Dobó Enikőt -, aki nemrégiben elnyerte a Soós Imre díjat, és szinte erőn felül, 110 százalékos erőbedobással teljesít napról napra.

Kovács János, a Kecskeméti Konzerv Kft. ügyvezetője és a gazdasági igazgatója is nyilatkozott magazinunknak, amelyben kitért arra, hogy idén minden idők legnagyobb csemegekukorica szezonjának néznek elé.

Fesztivál különszámunkat keresse Kecskemét kulturális helyein, illetve az ARM Pontokon. Kecskemét aktuális híreit a www.alfoldiregiomagazin.hu weboldalon találja.