Kezdőlap Események Dr. Szécsi Gábor előadása  a Tudomány és Művészetek Házában

Dr. Szécsi Gábor előadása  a Tudomány és Művészetek Házában

 Prof. Dr. Szécsi Gábor előadásával folytatódik a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme szeptember 25-én. A program a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat, a Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége szervezésében valósul meg.

 Érdekes témákkal várja hallgatóit szeptembertől is a népszerű kecskeméti nyitott egyetemi program, a Harmadik Kor Egyeteme. A 2017. évi szemeszterekre beiratkozott nyugdíjasok szeptembertől is neves egyetemi kutatók és helyi szakemberek tolmácsolásában hallgathatnak meg kultúra-tudományi, gazdasági, történelmi, pszichológiai, gerontológiai tárgyú előadásokat.

A félév első előadását Prof. Dr. Szécsi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezető egyetemi tanára tartja „Generációk nyelve az információ korában” címmel 2017. szeptember 25-én 10 órától a Tudomány és Művészetek Háza kongresszusi termében.

A rendezvénysorozat a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat, a Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége közös szervezésében valósul meg.  Helyszínéül a Tudomány és Művészetek Háza kongresszusi terme, valamint a Kecskeméti Városháza díszterme szolgál.