Kezdőlap Események Koncerttel, stand uppal és főzőshow-val készül az Invitel Kecskeméten

Koncerttel, stand uppal és főzőshow-val készül az Invitel Kecskeméten

Szeptember végén kezdődött el az Invitel programsorozata, a Kecskeméti Invitel Napok, amelynek keretében három egymást követő héten át ismert fellépők és sztárvendégek látogatnak el a Hírös Városba. A rendezvények mellett a távközlési cég különleges nyereményjátékában is részt vehetnek a helyi lakosok.

Az Invitel tradicionálisan kötődik Kecskeméthez, emiatt kiemelten fontos számára a településen élőkkel kialakított jó kapcsolat. A cég éppen ezért idén ősszel több izgalmas programot is szervez a helyieknek a Kecskeméti Invitel Napok keretében. Szeptember 28-án az improvizatív zenéjéről ismert Random Trip együttes adott koncertet a TEKA-ban az Invitel jóvoltából, olyan neves fellépőkkel, mint Kállay Saunders András vagy MC Kemon az Irie Maffiából. Október 5-én pedig Lorán Barnabás, alias Trabarna tartott egy fergeteges hangulatú stand up estét, ahol a résztvevők a női-férfi kommunikáció közti különbségekről tudhattak meg érdekességeket, és természetesen nem maradhatott el Barna védjegyeként ismert trabantos produkció sem.

A zene és a humor után az Invitel a kulináris élmények világába szeretné elkalauzolni az
érdeklődőket: október 15-én egy izgalmas főzőshow-ra kerül sor a Malom központban található Panoráma Teraszon, ahol Stahl Judit vezetésével a résztvevők egy igazi gasztroversenyen mérhetik össze tudásukat. A műsor keretében két csapat mérkőzik meg egymással, de a rendezvény végén az elkészült finom falatokat természetesen mindenki megkóstolhatja. A programon történő részvéte ingyenes, csupán előzetes regisztrációhoz kötött a www.invitel.hu/csakkecskemeten oldalon.

A rendezvények mellett az Invitel nyereményjátékkal is kedveskedik a kecskeméti lakosoknak: 4 héten át 12 darab egyedi Csepel Torpedo kerekpárt sorsol ki a távközlési cég azok között, akik a játék ideje alatt új ügyfélként betérnek az Invitel Pontba és előfizetői szerződést kötnek, vagy meglévő ügyfélként csomagot váltanak. A nyereményjáték október 13-ig tart, a szerencséseket a Kecskeméti Invitel Napok rendezvényein sorsolják ki.

A kecskeméti programok és nyereményjáték mellett idén ősszel egy új, különleges csomagajánlattal is
előrukkolt a távközlési cég: az új előfizetők hűségidő nélkül, e-számla igénybevételével havi 4 990 Ft- ért rendelhetik meg a tévét, telefont és nagy sávszélességű internetet tartalmazó csomagot.