Kezdőlap Kultúra III. Kecskeméti Lemezbörze Legjobbat a legjobbaktól

III. Kecskeméti Lemezbörze Legjobbat a legjobbaktól

Old music sheet with musical notes

Már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hírös Agóra Helpi Ifjúsági Fejlesztő Műhelye által a hagyományteremtő céllal indult Kecskeméti Lemezbörze.

A szervező csapat kezdete óta küldetésének tartja, hogy rendszeresen legyen lehetősége a városunk és környékünk lemezgyűjtőinek új csemegék, ritkaságok kitúrására az árusok vinyl (köznapi használat szerint bakelit) kupacaiból.

Céljuk volt, hogy fellendítsük a kultikusnak számító és újra trendé váló fekete korongok körforgását, hogy Kecskemétre csaljuk az ország és térség lemezkereskedőit, akik alapos munkájukkal tematizált lemezes ládáikkal várják a gyűjtőket.

A Kecskeméti Lemezbörze egy éves indulása óta a térség meghatározó eseményévé vált a hanglemezgyűjtők körében, az ország legjobb lemezkereskedői mellett mindig jönnek gyűjtők saját lemezeikkel.

2017. november 26-én 9-15 óra között újra lesz lehetősége a hanglemezkedvelő gyűjtőknek frissíteni lemezeiket a lehető legszélesebb zeneskálán a klasszikus zenétől, a jazz-en, rock-on át a mai elektronikus zenékig.

A börze hangulatát a patinás környezet a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonának Tükörterme is emeli.

A lemezgyűjtők és érdeklődők számára a börzén való részvétel ingyenes.

Bővebb információk a lemezbörzéről itt találhatóak:

https://www.facebook.com/groups/290438091329569/