Kezdőlap Jótékonyság Rászoruló gyermekeknek szervezett élménydélutánt az Ökumenikus Segélyszervezet

Rászoruló gyermekeknek szervezett élménydélutánt az Ökumenikus Segélyszervezet

Kézműves foglalkozás, korcsolyázás, mézeskalácssütés,
forró tea és finom uzsonna is része volt a vidám programnak

 

Több mint 30 gyermek számára szervezett élményekben gazdag programot az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén található Adománypontján.
A 8-12 éves korosztályú, nehéz körülmények között élő családokból érkező gyerekek egyik csoportja a mézeskalács tésztájának gyúrásába, szaggatásába és sütésébe kapcsolódott be, egy másik csapat pedig az elkészült süteményeket díszítette föl, olyan ismert személyiségekkel, mint Wolf Kati énekes, Szabados Ági és Iszak Eszter műsorvezetők, illetve Józan László, Nagy Alexa és Mérai Katalinszínészek. Míg a sütemények sültek, egy harmadik csoport az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén található korcsolyapályán Rátonyi Kriszta műsorvezető és Katus Attilavilágbajnok sportoló vezetésével korcsolyázhatott. Az élménynap közben forró teával és egy finom uzsonnával kedveskedtek a gyerekeknek az Adventi Ünnep a Bazilikánál program szervezői.
Az élménynap nem ér véget az Ökumenikus Segélyszervezet Adománypontján, hiszen a gyereksereg hivatalos az Erkel Színházban jótékonysági előadás keretében bemutatott Jancsi és Juliska című meseopera mai előadására.

A rendezvény kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!ű