Kezdőlap Egészség A 2018-as kecskeméti báli szezon ismét a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bállal...

A 2018-as kecskeméti báli szezon ismét a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bállal indult

Immár hagyomány szerint a 2018-as kecskeméti báli szezon nyitójaként, idén is megrendezésre került Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál, ahol a város és a környék gazdasági, társadalmi, politikai és a közéleti szereplői vettek részt.

Az idei rendezvénynek most is a Four Points by Sheraton Hotel és Rendezvényközpont adott otthont január 20-án, ahogy az már évek elteltével szokássá vált.

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálon többek között részt vett Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán (egészségügyért felelős államtitkár), Dr. Svébis Mihály (Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét város polgármestere), Kovács Ernő (kormánymegbízott Bács-Kiskun megyei kormányhivatal), Rideg László (Bács-Kiskun megyei Közgyűlés elnöke) és Dr. Zombor Gábor (országgyűlési képviselő).

Az ünnepélyen a vendégfogadás fél héttől egészen fél nyolcig tartott, ezt követően pedig Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatójának köszöntője hangzott el, a műsor keretében pedig fellépett Rácz Gergő zenész-énekes, Gönczi Gábor és a Smile is.

A vendégeket az est házigazdája, Harsányi Levente szórakoztatta, továbbá alkalom nyílt a szerencse próbára tételére a tombola keretén belül, az éjféli büféből pedig lehetőség volt a nassolásra is.