Kezdőlap Kiemelt Magas színvonalú szolgáltatások a FILANTROP Kft.-nél

Magas színvonalú szolgáltatások a FILANTROP Kft.-nél

 A kecskeméti székhelyű, de kalocsai telephellyel is rendelkező FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft. fő vezérelve az, hogy hű legyen nevéhez és filantróp, azaz emberbarát maradjon. 1949 óta elkötelezetten tevékenykedik a kéményseprő-ipari tevékenységével immáron Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Pest, Békés és Csongrád megyében egyaránt. Dongó József, a FILANTROP Kft. cégvezetője összegezte Magazinunk számára az elmúlt esztendő történéseit, illetve mesélt a jövőbeli célkitűzésekről is.

„A 2017-es esztendőnk volt az a teljes időszak, amikor cégünk már nem közszolgáltatóként működött a kéményseprő-iparban, hanem kéményseprőipari-szolgáltatóként. Ez annyit takar, hogy nem a lakosságnak szolgáltattunk, hanem vállalkozásoknak, intézményeknek.

Úgy gondolom, hogy nem könnyű évet zártunk, de ennek ellenére mégis sikereset, hiszen a kéményseprőpari-szolgáltatás piaci részesedését megtartottuk, új kapcsolatokat vontunk be, bővítettük a szolgáltatási területeinket, és nem utolsó sorban nagy sikereket értünk el a munkavállalóink képzésében is. Bér- és TB ügyintéző kolléganőket képeztünk, illetve sikerült öt kéményseprő-ipari szakmunkásból kéményseprő mestert „faragnunk”, így szakmailag magasabb szintre kerültek.

Társaságunk közel 20 ezer kéményt ellenőrzött az elmúlt esztendőben, ez közel 9 ezer ingatlant jelent, tovább közel 3 ezer együttműködési megállapodást kötöttünk, amivel hosszabb távú kapcsolatot tartunk az ügyfeleinkkel. Örömünkre szolgál az is, hogy az idei esztendőtől Kiskunhalason is jelen vagyunk szolgáltatásainkkal.

A szellőzőtisztítás üzletágunkban is sok munkánk adódik, amelyet ország egészére kiterjesztettünk. A társasházak szellőzőinek kötelező tisztítását jogszabály írja elő, amely meghatározza, hogy kiknek kötelező időszakosan elvégeztetni a tisztítást, azonban mi minden szellőzőrendszerrel bíró társasháznak javasoljuk a tisztítást, hiszen egy koszos szellőzőrendszer egészségügyi- és tűzvédelmi problémákat is felvethet.

2018-ban továbbra is szeretnénk megtartani az ügyfélkörünket, illetve bővíteni azt. Célunk, hogy a lakossági kéményhasználókhoz visszajussunk, hiszen a magánszemélyek is folyamatosan keresik Társaságunkat. A jelenlegi jogszabályi környezetben a kazánok tűztéroldali tisztítását tudjuk felvállalni. Kéményseprőink a szilárdtüzelésű berendezéseket tudják tisztítani. A közeljövőben szeretnénk gázszerelői végzettségű kollégákat is foglalkoztatni, akik a gáztüzelő berendezéseket, gázkészülékeket tudják karbantartani, hisz erre is rendkívül nagy igényt látunk.”

A FILANTROP Kft. szolgáltatásai

  • vegyes tüzelésű kazánok tűztéroldali tisztítása
  • villanybojlerek karbantartása
  • lakatosmunkák felvállalása
  • kéményseprői szolgáltatások
  • környezetvédelmi tanácsadások
  • telephely engedélyeztetés
  • környezetvédelmi adatszolgáltatások
  • bevallások elkészítése
  • légszennyező pontforrásokkal, hulladékkal kapcsolatos tevékenységek ügyintézése
  • veszélyes hulladékszállítással kapcsolatos tanácsadás (ADR)
  • társasházakat érintő szellőzőkürtök tisztítása

FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft.
Kecskemét, Ipar u. 2.
06 76 322 321
[email protected]
www.filantrop.org

Jó áron, jó minőség,
megbízható partnertől!