Kezdőlap Gasztro Mézzel az egészségünkért

Mézzel az egészségünkért

Szombatiné Tóth Katalin és férje, Szombati László már több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a méhészet terén, amiről a hatalmas választék és a pompás ízvilág is árulkodik, valamint az „Év Termelői Piac gazdája” cím, amelyet 2017-ben nyertek el.

Jelenleg rengeteg új különlegesség szerepel kínálatukban, mint például a repceméz, az akácméz, a selyemfűméz, a hársméz, a vegyes virágméz, a propoliszos méz, a propolisz tinktúra, a mézesdió, a mézes vörösáfonya, illetve a rendkívül különleges erdei méz is megtalálható. Az ízletes mézek kiválóan alkalmasak immunerősítőként, illetve ételek és italok ízesítésére is.

Továbbá Szombatiné Tóth Katalin megosztotta velünk az allergiás panaszok enyhítésre szolgáló csodaszert, a különlegességekkel kiegészített selyemfűmézet,valamint a torokfájásra és náthára ajánlott elixírt, amihez mindössze egy csésze teára, valamint egy kis hársmézre, gyömbérre, citromra és propoliszra van szükség.

Standjukat megtalálhatják a kecskeméti Főtéren, a helyi termelői piacon, vagy Hetényegyházán, a Szarkás 341-es szám alatt, avagy telefonon a 0670/453-9130 számon.